Χωρίς νέα προβλήματα κόντρα στον Αστέρα η ΑΕΚ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Χωρίς νέα προβλήματα κόντρα στον Αστέρα η ΑΕΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:05 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 03.02.2024

Με τις γνωστές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30).

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Κυριακής για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Με απογευματινή προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εν λόγω παιχνίδι, με τα προβλήματα να είναι γνωστά. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Νταμιάν Σιμάνσκι, τους τιμωρημένους Γιόνσον-Γκατσίνοβιτς και τους διεθνείς Χατζισαφί και Ζίνι.

Από 'κει και πέρα, ο «Πελάδο» φαίνεται πως θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Λιβάι Γκαρσία όσο και τον Κώστα Γαλανόπουλο, που προπονούνται πλέον κανονικά, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Άρολντ Μουκουντί, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν στο Copa Africa.

Η ιδανική συνθήκη για την επίθεση της ΑΕΚ, σημαίνει και δύσκολη απόφαση για τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:47 - 03.02.2024

Η ιδανική συνθήκη για την επίθεση της ΑΕΚ, σημαίνει και δύσκολη απόφαση για τον Αλμέιδα

Με τον Πόνσε σε φουλ φόρμα και τον Γκαρσία ξανά ετοιμοπόλεμο μετά τον τραυματισμό του, ο Αλμέιδα έχει να πάρει μια δύσκολη απόφαση για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ, αλλά είναι ακριβώς αυτό που είχε σχεδιάσει

Φυσικά, στην αποστολή είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει και το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να αγωνιστεί ακόμα και βασικός, αφού (απ)έδειξε στις προπονήσεις ότι είναι πανέτοιμος.