Διπλή ενίσχυση για την ΑΕΛ με Φατάι και Μορέιρα

Δύο προσθήκες για την ΑΕΛ

i

© AEL FC

Διπλή ενίσχυση για την ΑΕΛ με Φατάι και Μορέιρα

Πάνος Κορομηλάς 22:40 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 01.02.2024

Δύο νέες προσθήκες ανακοίνωσε η ΑΕΛ, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Κεχιντέ Φατάι και τον Λεάντρο Μορέιρα.

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η ΑΕΛ, ενισχύοντας το ρόστερ της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου με 36 βαθμούς, έχοντας απόσταση τριών πόντων από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, έφτασε σε συμφωνία με δύο παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της επίθεσης. Ο λόγος για τον Νιγηριανό, Κεχιντέ Φατάι και τον Αργεντινό, Λεάντρο Ραούλ Μορέιρα.

Ο Φατάι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ Σαραντί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για 1,5 έτος με τον Νιγηριανό σέντερ φορ Κehinde Fatai. Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει και την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Arsenal Sarandi, του Αργεντίνου σέντερ φορ Leandro Raul Moreira.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης για να τους καλωσορίσει και να ευχηθεί υγεία κι επιτυχημένη πορεία φορώντας τα βυσσινί.

Αύριο 2/2 όλα τα νέα αποκτήματα θα παρουσιαστούν επισήμως στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA στις 14:00, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, από τη διοίκηση και το προπονητικό team σε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΛ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στην Κοζάνη (04.02, 15:00), στοχεύοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την επικράτηση επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.