Άφησε τη χαρά της Λαμίας στη μέση ο Κούτσιας
i

© Intime

Άφησε τη χαρά της Λαμίας στη μέση ο Κούτσιας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:58 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 24.02.2023

Για 80 λεπτά η Λαμία πίστεψε πως θα πάρει τη νίκη στο Πανθεσσαλικό, εναντίον του Βόλου, όμως ο Κούτσιας της έβαλε «στοπ» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Για πάνω από 80 λεπτά η Λαμία είχε την ελπίδα πως θα φύγει από το Πανθεσσαλικό με το πρώτο της τρίποντο για το 2023, όμως ο Κούτσιας βρέθηκε εκεί και έσωσε τον Βόλο λίγο πριν το τέλος. Κάπως έτσι μειώθηκε η διαφορά από τον Άρη, ο οποίος έχει την ευκαιρία να του κλέψει την 5η θέση στην βαθμολογία της Stoiximan Super League.

To πρώτο ημίχρονο δεν περιλάμβανε μεγάλη ουσία στο μεγαλύτερο μέρος του, παρά μόνο μία τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ασκόφσκι, στο 5ο λεπτό. Κάπου εκεί ήρθε ο Τσιλούλης, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βόλου στον χώρο του κέντρου και, αφού άδειασε δύο αντιπάλους, σκόραρε με υπέροχο χαμηλό σουτ, στο 38'.

Αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στο δεύτερο μέρος έψαξαν το γκολ, όμως αυτό αργούσε ολοένα και πιο πολύ. Τελικά, χρέη «λυτρωτή» ανέλαβε ο πολυσυζητημένος Κούτσιας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εξ' επαφής από τη μικρή περιοχή (85'). Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Κ. Μπράτσου πίεσε για το 2-1, όμως τελικά αυτό δεν ήρθε . Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Άλχο να αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις και ως εκ τούτου δεν θα τον έχει στο επόμενο παιχνίδι, εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.