Ο Ποστέκογλου θέλει να «κόψει» τα όνειρα τίτλου της Άρσεναλ

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ο Ποστέκογλου θέλει να «κόψει» τα όνειρα τίτλου της Άρσεναλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:52 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 27.04.2024

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα του να «κόψει» τα όνειρα τίτλου της Άρσεναλ.

Η Τότεναμ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (28/4, 16:00), στο «Tottenham Hotspur Stadium» την μισητή της αντίπαλο, Άρσεναλ, με φόντο την 35η αγωνιστική της Premier League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Άγγελος Ποστέκογλου εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα του να στερήσει τις ελπίδες των «κανονιέρηδων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Γνωρίζουμε τη σημασία της αναμέτρησης. Ξέρουμε πως δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο μεγάλο μας αντίπαλο να προχωρήσει. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι για εμάς. Γνωρίζουμε τις συνέπειες σε περίπτωση ήττας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ποστέκογλου: «Δεν θέλω να έρθουν στην Τότεναμ ποδοσφαιριστές που στο μυαλό τους έχουν μόνο το Champions League»

Από τη νέα σεζόν, το Champions League αλλά και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπουν στη νέα τους εποχή! Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αγγλία θα στέλνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πέντε ομάδες και αυτήν τη στιγμή η Τότεναμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, η οποία είναι η τελευταία που σε στέλνει στα... αστέρια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ξεκαθάρισε πως στο ρόστερ του δεν θέλει ποδοσφαιριστές που να στοχεύουν μόνο στο Champions League.

«Θέλω ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στην Τότεναμ. Δεν θέλω αυτούς τους παίκτες (που επηρεάζονται από το Champions League) γιατί δεν θέλουν να έρθουν στην Τότεναμ, θέλουν να παίξουν Champions League. Ψάχνω για έναν συγκεκριμένο τύπο χαρακτήρα. Είχαμε δύο μεταγραφικά παράθυρα μέχρι στιγμής και δεν είχα κανένα πρόβλημα να φέρω παίκτες που θέλω σε αυτόν τον σύλλογο παρά το γεγονός ότι δεν παίζουν στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τότεναμ.