Τεν Χαχ για το ξέσπασμα του Ράσφορντ: «Ο κόσμος τον κρίνει αρκετά, πρέπει να τον στηρίξουμε»

Μάρκους Ράσφορντ

i

©Photo by MI News/NurPhoto via Getty Images

Τεν Χαχ για το ξέσπασμα του Ράσφορντ: «Ο κόσμος τον κρίνει αρκετά, πρέπει να τον στηρίξουμε»

Δημήτρης Χούπης 18:20 - 26.04.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Ράσφορντ για την κριτική που δέχεται, λέγοντας ότι ο κόσμος τον κρίνει αρκετά και στην ομάδα πρέπει να τον στηρίξουν.

Ο Μάρκους Ράσφορντ τη φετινή σεζόν έχει δεχτεί αρκετή κριτική τόσο για την εικόνα του όσο και για τη δέσμευσή του προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός τον Φεβρουάριο είχε απαντήσει σε όσους του είχαν ασκήσει κριτική λέγοντας πως δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος και πως είναι ο πρώτος που θα παραδεχτεί το λάθος του.

«Όταν κάνω ένα λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσει το χέρι μου και θα πω ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα, αλλά αν αμφισβητήσετε ποτέ τη δέσμευσή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε θα πρέπει να μιλήσω.

Είναι σαν κάποιος να αμφισβητεί ολόκληρη την ταυτότητά μου και όλα όσα υποστηρίζω ως άντρας. Μεγάλωσα εδώ. Έχω παίξει σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν αγόρι. Η οικογένειά μου απέρριψε χρήματα που άλλαξαν τη ζωή μου όταν ήμουν παιδί, γι' αυτό θα μπορούσε να φορέσει αυτό το σήμα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Παρόλα αυτά ο κόσμος συνέχισε να τον κρίνει και ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» ξέσπασε και πάλι λέγοντας ότι εδώ και αρκετό καιρό δέχεται bullying. Ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Μπέρνλι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας ότι πρέπει να τον στηρίξουν για τα όσα του έχουν ειπωθεί.

«Αυτή τη χρονιά ο Μάρκους δεν έχει καλές εμφανίσεις και ο κόσμος τον κριτικάρει αρκετά. Πρέπει να τον στηρίξουμε και θα έπρεπε να τον στηρίξουμε, για να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πέρσι, όταν σκόραρε τριάντα γκολ», ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού.

Τη φετινή χρονιά ο Μάρκους Ράσφορντ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.