Η απάντηση του Άντονι για τον πανηγυρισμό προς τους παίκτες της Κόβεντρι μετά τον ημιτελικό του FA Cup

Η απάντηση του Άντονι για τον πανηγυρισμό προς τους παίκτες της Κόβεντρι μετά τον ημιτελικό του FA Cup

Δημήτρης Χούπης 12:32 - 24.04.2024

Ο Άντονι πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν για τον πανηγυρισμό του προς τους παίκτες της Κόβεντρι μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 κόντρα στην Κόβεντρι στον ημιτελικό του FA Cup, αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί και το παιχνίδι να πάει στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρόκριση για τον τελικό, νικώντας με 4-2.

Στο τελευταίο εύστοχο πέναλτι του Χόιλουντ λοιπόν, ο Άντονι γύρισε προς τους παίκτες της Κόβεντρι και έκανε νόημα ότι δεν τους ακούσει. Ενώ την ίδια ώρα ο Χάρι Μαγκουάιρ αντί να πανηγυρίσει, πήγε και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδα για την τρομερή προσπάθεια που έκαναν και έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό.

Επικό σχόλιο από Φέρντιναντ: «Ο Μπέλιγχαμ είναι αυτός που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

11:43 - 18.04.2024

Επικό σχόλιο από Φέρντιναντ: «Ο Μπέλιγχαμ είναι αυτός που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι» (vid)

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποθέωσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, κάνοντας μάλιστα κι ένα κολακευτικό σχόλιο για τον Άγγλο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού τους ακυρώθηκε και γκολ για οφσάιντ στο 120ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» λοιπόν μέσω μιας ανάρτησής του στο twitter, απάντησε για τα όσα ειπώθηκαν για την κίνησή του.

Η εξήγησή του ήταν, ότι ήθελε να υπερασπιστεί τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μερικοί παίκτες της Κόβεντρι δεν συμπεριφέρθηκαν καλά προς αυτούς.

«Η Κόβεντρι απέδειξε ότι άξια έφτασε στα ημιτελικά. Εμείς θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό για τους φιλάθλους μας και τα καταφέραμε. Ο τρόπος που ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Κόβεντρι συμπεριφέρθηκαν στους φιλάθλους μας δεν ήταν ωραίος και εγώ αντέδρασα έτσι, πάνω στη μεγάλη ένταση της στιγμής, για να υπερασπιστώ την ομάδα μου», ήταν τα λόγια του διεθνή ποδοσφαιριστή.