Επικό σχόλιο από Φέρντιναντ: «Ο Μπέλιγχαμ είναι αυτός που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι» (vid)

Ρίο Φέρντιναντ & Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Επικό σχόλιο από Φέρντιναντ: «Ο Μπέλιγχαμ είναι αυτός που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι» (vid)

Κώστας Τόπας 11:43 - 18.04.2024

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποθέωσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, κάνοντας μάλιστα κι ένα κολακευτικό σχόλιο για τον Άγγλο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ παραδέχτηκε στο TNT Sports μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι, ότι «είναι μια ανακούφιση. Δώσαμε τα πάντα στο παιχνίδι. Έχω παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στο παρελθόν και στραγγίζουν εσύ το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό στο τέλος».

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εργάζεται ως τηλεοπτικός αναλυτής στο TNT Sports, αποθέωσε τον Άγγλο αστέρα των Μαδριλένων και μάλιστα έκανε κι ένα κολακευτικό σχόλιο για εκείνον.

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

11:02 - 18.04.2024

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Λούκα Μόντριτς έκανε μία κίνηση που υποδηλώνει ότι έχει... 1000 IQ, αμέσως αφού έχασε το πέναλτι του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι αυτός που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής για τον 20χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικός, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι. Ο αστέρας των «μερένχες» εξέπληξε τη Λάουρα Γουντς, τον Τζόλεον Λέσκοτ και τον ίδιο τον Ρίο Φέρντιναντ με την ωριμότητα και την ηρεμία του όταν απαντούσε στις ερωτήσεις τους σχετικά με το πώς αντέχει τόση πίεση.

«Πώς απαντάς σε αυτές τις ερωτήσεις τόσο ήρεμα; Πες μου... πόσο χρονών είσαι αδερφέ;» είπε έκπληκτος ο Ρίο Φέρντιναντ στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πιστεύω ότι πρέπει να το δεις περισσότερο ως ευθύνη παρά ως πίεση... Αν θέλεις να έρθεις σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να είσαι πρόθυμος να δεχτείς κριτική, να είσαι κάτω από αυτόν τον έλεγχο και κάτω από αυτό το προσκήνιο», απάντησε ο Μπέλιγχαμ.

Ο νεαρός 20χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει εξαιρετική δουλειά και αν πιστεύουν ότι δεν είσαι έτοιμος θα σε βοηθήσουν. Αλλά αν είσαι εδώ, πιθανότατα πιστεύουν ότι μπορείς να διαχειριστείς την πίεση».

«Ο Μπέλιγχαμ είναι το είδος του ανθρώπου, αν η κόρη σου πρόκειται να φέρει κάποιον στο σπίτι... αυτό θέλεις να φέρει!». Ο Ρίο Φέρντιναντ αστειεύτηκε έκπληκτος μετά τις ώριμες απαντήσεις του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.