Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)

Λούκα Μόντριτς

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)

Κώστας Τόπας 11:02 - 18.04.2024

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Λούκα Μόντριτς έκανε μία κίνηση που υποδηλώνει ότι έχει... 1000 IQ, αμέσως αφού έχασε το πέναλτι του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ κέρδισε μια δραματική διαδικασία πέναλτι με 4-3 στο «Έτιχαντ» για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο Λούκας Βάσκεθ, ο Νάτσο Φερνάντες και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ευστόχησαν στα πέναλτι τους για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, μπροστά από τη Βόρεια κερκίδα του γηπέδου της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο Μόντριτς είδε τον Έντερσον να του λέει «όχι» στην εκτέλεσή του, με τον Βραζιλιάνο να πέφτει χαμηλά στα δεξιά του για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Οι οπαδοί εντόπισαν μια στιγμή μετά το πέναλτι του Μόντριτς, το οποίο πιστεύουν ότι μπορεί ο Κροάτης μέσος να συνέβαλε στο άστοχο χτύπημα του Μπερνάρντο Σίλβα στη συνέχεια. Αμέσως μετά την απόκρουση του Έντερσον, η μπάλα αναπήδησε στον 38χρονο μέσο, ​​ο οποίος απάντησε κλωτσώντας την μπάλα απευθείας στην κερκίδα.

Όταν ο Μπερνάρντο πήγε κοντά στην άσπρη βούλα για το χτύπημα, έπρεπε να περιμένει να φτάσει μια άλλη μπάλα στα πόδια του, καθώς η άλλη είχε... χαθεί στην κερκίδα. Μετά από μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα, ο Μπερνάρντο εκτέλεσε το πέναλτι του ακριβώς πάνω στον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Αντρί Λούνιν.

Και οι οπαδοί είναι πεπεισμένοι ότι η δράση του Μόντριτς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

«Ήξερε τι έκανε ο Μόντριτς», ανέφερε ένας οπαδός. «Η απόφαση του Μόντριτς να απομακρύνει την μπάλα στο πλήθος μετά το άστοχό του πέναλτι, μπέρδεψε τον Σίλβα», έγραψε ένας άλλος στα social media. Ένας τρίτος απλώς δήλωσε: «Mind Games από τον Μόντριτς».

Ο Μόντριτς θα ελπίζει τώρα να βοηθήσει τη Ρεάλ στον τελευταίο του τελικό Champions League ως παίκτης, με το συμβόλαιο του 38χρονου στο «Μπερναμπέου» να λήγει στο τέλος της σεζόν.