Οι «τρελές» ρήτρες του συμβολαίου που υπέγραψε ο Έντρικ με την κοπέλα του

Έντρικ

Οι «τρελές» ρήτρες του συμβολαίου που υπέγραψε ο Έντρικ με την κοπέλα του

Κώστας Τόπας 10:13 - 18.04.2024

Το wonderkid της Βραζιλίας, Έντρικ, ο οποίος σύντομα θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε κάποιες... ρήτρες συμβολαίου με την κοπέλα του προκειμένου να έχουν μια υγιή σχέση.

Ο νέος αγαπημένος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ καθιερώνεται σιγά σιγά ως ο νέος αστέρας στη Βραζιλία. Ο επιθετικός που ξανάρχισε τη σεζόν με την Παλμέιρας και που πέτυχε ένα γκολ εναντίον της Αγγλίας (1-0) και άλλο ένα εναντίον της Ισπανίας (3-3) με την «Σελεσάο» βρίσκεται όλο και πιο πολύ στο προσκήνιο, εκτός γηπέδου.

Η σχέση του με το μοντέλο και influencer, Γκαμπριέλι Μιράντα είναι επίσης viral στα κοινωνικά δίκτυα και πηγή πολλών σχολίων. Όπως αποκάλυψε το «NSC Total» και μετά από συνέντευξη του ζευγαριού στο podcast του «PodDelas». Το ζευγάρι εξήγησε την επιτυχία της σχέσης τους με τη δημιουργία ορισμένων ρητρών σε ένα συμβόλαιο που δημιούργησε η Γκαμπριέλα, η κοπέλα του Έντρικ.

Το 21χρονο μοντέλο εξηγεί ότι το ζευγάρι πρέπει να διατηρεί μια εθελοντική συναισθηματική σχέση που βασίζεται στον σεβασμό, την κατανόηση και τη στοργή. Το δεύτερο προκαλεί απαγορεύσεις όπως εθισμούς ή οποιαδήποτε ριζική αλλαγή συμπεριφοράς. Στο συμβόλαιο που υπέγραψαν, έχουν την υποχρέωση να λένε «σ’ αγαπώ» σε κάθε περίπτωση, ενώ ορισμένες λέξεις απαγορεύονται στους διαλόγους τους.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο «ένοχος» πρέπει να προσφέρει δώρο στον άλλον. «Όποιος δεν σέβεται αυτούς τους κανόνες πρέπει στο τέλος του μήνα να δώσει αυτό που θέλει ο άλλος. Για παράδειγμα, ζήτησα ακουστικά της Apple και μου το έδωσε», εξήγησε ο Έντρικ.

Έχοντας σημειώσει 170 γκολ σε 172 παιχνίδια, είναι απολύτως λογικό στην χώρα του «καφέ» να τον θεωρούν το next big thing του ποδοσφαίρου. Δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό ποδόσφαιρο σε ομάδα Ανδρών ακόμα, αλλά υπάρχουν κάποιοι στη Βραζιλία που τον θέλουν να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Τίτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι, φυσικά, απίθανο, αλλά δίνει μια γεύση του πόσο πολύ τον εκτιμούν.

«Προσπαθώ να θυμάμαι ότι είμαι ακόμα παιδί και ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να το πάρω πολύ στα σοβαρά. Ναι, θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με την καριέρα μου, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θέλω να διασκεδάσω όσο το δυνατόν περισσότερο», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σήμερα, στην Ρεάλ τρίβουν τα χέρια τους με την απόκτηση του Έντρικ, τον οποίο θεωρούν πως θα γίνει ο επόμενος ηγέτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Από την πλευρά του, ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ τόνισε πως εάν ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, τότε θα γίνει ένα ιστορικό όνομα.