Εκτός από σκόρερ είναι και μάντης: Ο Ρούντιγκερ ήξερε πού θα εκτελέσουν οι παίκτες της Σίτι τα πέναλτι (vid)

Αντόνιο Ρούντιγκερ

i

PrtScr

Εκτός από σκόρερ είναι και μάντης: Ο Ρούντιγκερ ήξερε πού θα εκτελέσουν οι παίκτες της Σίτι τα πέναλτι (vid)

Κώστας Τόπας 11:33 - 18.04.2024

Εκτός από σκόρερ, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποδείχθηκε καλός και στις προβλέψεις καθώς γνώριζε πού θα εκτελέσουν τα πέναλτι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι το βράδυ της Τετάρτης (17/03), βλέποντας τον εαυτό της σε έναν ακόμη τελικό Champions League. Έχοντας κυριαρχήσει σχεδόν για το σύνολο των 120 λεπτών πριν, ένιωθε σχεδόν αναπόφευκτο οι Μαδριλένοι να κάνουν τη δουλειά, και υπάρχουν κάποια σημάδια ότι ήταν επίσης αρκετά σίγουροι για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο Μόντριτς είδε τον Έντερσον να του λέει «όχι» στην εκτέλεσή του, με τον Βραζιλιάνο να πέφτει χαμηλά στα δεξιά του για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Οι οπαδοί βέβαια, εντόπισαν μια στιγμή μετά το πέναλτι του Μόντριτς, το οποίο πιστεύουν ότι μπορεί ο Κροάτης μέσος να συνέβαλε στο άστοχο χτύπημα του Μπερνάρντο Σίλβα στη συνέχεια.

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

11:02 - 18.04.2024

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Μόντριτς έδειξε ότι έχει 1000 IQ αμέσως μετά το χαμένο του πέναλτι (vids)

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Λούκα Μόντριτς έκανε μία κίνηση που υποδηλώνει ότι έχει... 1000 IQ, αμέσως αφού έχασε το πέναλτι του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το τελευταίο χτύπημα ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος ευστόχησε κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά του θεσμού. Βέβαια, πέρα από σκόρερ, ο Γερμανός στόπερ των «μερένχες» είναι εξίσου καλός και στις προβλέψεις. Πριν ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, κατεύθυνε τον Αντρέι Λούνιν στη σωστή κατεύθυνση για να σταματήσει σωστά την εκτέλεση του Ματέο Κόβατσιτς.

Μόλις είδε ότι η πρόβλεψη του βγήκε σωστή, ο Ρούντιγκερ ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς κερδίζοντας και τα εύσημα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η ψυχραιμία που είχε ο Ιταλός τεχνικός όταν ο Αντόνιο Ρούντιγκερ εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι και χάρισε στη Ρεάλ την πρόκριση. Τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι παίκτες των «μερένχες» ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ο Κάρλο Αντσελότι είχε την απόλυτη ψυχραιμία στον πάγκο και πανηγύρισε απλά σφίγγοντας την γροθιά του.