Ευχάριστα νέα για τον Τέβες: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια υγείας του

Κάρλος Τέβες

i

PrtScr

Ευχάριστα νέα για τον Τέβες: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια υγείας του

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κάρλος Τέβες, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Κάρλος Τέβες, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4), με υπέρταση και πόνους στο στήθος.

Όπως προέκυψε μετά τον εργαστηριακό έλεγχο, ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε δεν πάσχει από κάποιας μορφής καρδιακή παθολογία, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Tycsports».

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μπουένος Αίρες και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της Ιντεπεντιέντε

Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα στην Αργεντινή, έχουν συνδέσει τα προβλήματα του «Απάτσε» με το άγχος. Ο Τέβες ωστόσο, από την πλευρά του δεν έχει κάνει ακόμη κανένα επίσημο σχόλιο.

Η Ιντεπεντιέντε, σε δήλωση της στο Twitter ανέφερε: «Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου».

Και πρόσθεσε σε επόμενο μήνυμα: «Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις». Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα μπορεί να παρακολουθήσει μια προπόνηση του συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (24/04). Ο Τέβες θεωρείται ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τον τίτλο της Premier League και στις δύο σεζόν του Τέβες με τον σύλλογο και επίσης κατέκτησε το Champions League το 2008 και το League Cup το 2009.