«Πέταξε» για Άμστερνταμ η ΑΕΚ, η συνάντηση με τον Παναθηναϊκό και τα αδέρφια Μήτογλου (vid)

ΑΕΚ

i

©Intime

«Πέταξε» για Άμστερνταμ η ΑΕΚ, η συνάντηση με τον Παναθηναϊκό και τα αδέρφια Μήτογλου (vid)

Κώστας Τόπας 10:38 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 13.12.2023

Το ταξίδι της για το Άμστερνταμ ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (13/12) η ΑΕΚ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ αναχώρησε την Τετάρτη (13/12) το πρωί για την Ολλανδία για να υπερασπιστεί κόντρα στον Άγιαξ την τρίτη θέση που θα την οδηγήσει σε συνέχεια στο Conference League. Η Ένωση θα επιδιώξει δύο αποτελέσματα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» καθώς χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμός απέναντι στον Αίαντα για να καταλάβει την τρίτη θέση στον όμιλο και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Η αποστολή της Ένωσης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι της για το Άμστερνταμ. Εκεί υποδέχτηκαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι εμψύχωσαν τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ συναντήθηκαν με τους παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο πριν τις πτήσεις τους για Γαλλία και Ολλανδία αντίστοιχα και μάλιστα ήπιαν και καφέ στο αεροδρόμιο παρέα! Τα αδέρφια Μήτογλου «υποκίνησαν» την συνάντηση, κι έκατσαν μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και παίκτες της Ένωσης λίγο πριν την αναχώρηση!