Με 23 παίκτες στην Αθήνα ο Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ

Άγιαξ

i

©english.ajax.nl

Με 23 παίκτες στην Αθήνα ο Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 12:19 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 04.10.2023

Με 23 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει ο Άγιαξ στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρηση για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, που είναι κόντρα στον Άγιαξ την προσεχή Πέμπτη (05/10, 19:45) στην «OPAP Arena». Η ομάδα του Mόρις Στέιν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πέταξε από το Άμστερνταμ με 23 ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με την Ένωση.

Ο 18χρονος Ολλανδός μέσος, Σιλβάνο Βος, ο οποίος στην αναμέτρηση της πρώτης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Αίαντα που δεν ακολούθησε την αποστολή του Άγιαξ.

Στην αποστολή του Άγιαξ συμπεριλήφθηκαν οι: Γκόρτερ, Πάσφεϊρ, Ραμάι, Γκάει, Χάτο, Μέντιτς, Σόσα, Άβιλα, Σούταλο, Τέιλορ, Φαν Ντεν Μπούμεν, Ταχίροβιτς, Μπέργκβαϊν, Μπρόμπεϊ, Άκπομ, Φορμπς, Μικαουτάτζε, Μπεργκχούις, Ντόνγκεν, Χλίνσον και Γκοντς.

Για την εν λόγω αναμέτρηση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ώρες στα ρεπορτάζ, ο Άγιαξ θα έχει στην Αθήνα τη συμπαράσταση 600 οπαδών του και αυτό θα γίνει λόγους ασφαλείας. Εισιτήρια έχουν δικαίωμα να αγοράσουν μόνο οι οπαδοί που είχαν επίσης παρευρεθεί σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα την περασμένη σεζόν.