Γκαρσία: «Είναι ο ίδιος τραυματισμός, έπαιξα πάρα πολλά λεπτά σε πολύ λίγο χρόνο»

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Γκαρσία: «Είναι ο ίδιος τραυματισμός, έπαιξα πάρα πολλά λεπτά σε πολύ λίγο χρόνο»

Sportal newsroom 09:15 - 04.10.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την θλάση που υπέστη αλλά και για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.

Χωρίς τέλος είναι οι ατυχίες του Λιβάι Γκαρσία στην φετινή σεζόν. Δεν πρόλαβε να τον αφήσει ο Ματίας Αλμέιδα εκτός στο ματς με τον Ατρόμητο για να μπορέσει να του δώσει ανάσες και να τον αποφορτίσει και του προέκυψε ξανά μυϊκός τραυματισμός. Ο 25χρονος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη προπόνηση της Κυριακής (01/10), οι οποίες αποδείχθηκε πως προέρχονται από θλάση.

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στις 21 Σεπτεμβρίου από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ, καθώς η Ένωση πήρε μια τεράστια νίκη με 3-2 στην έδρα της Μπράιτον στο Europa League. Σε εκείνο το παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» την περυσινή σεζόν, αγωνίστηκε για 68 λεπτά. Επειτα ο Γκαρσία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα αγωνιζόμενος για 75 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ξανά στα… πιτς με θλάση και υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

«Είναι ο ίδιος τραυματισμός. Έπαιξα πάρα πολλά λεπτά σε πολύ λίγο χρόνο», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος επιθετικός σύντομη συνέντευξη που φέρεται να έδωσε στο μέσο της πατρίδας του, Τριντιντάντ και Τομπάγκο, το Newsda. Ενώ προσέθεσε -όπως γράφουν- ότι δεν είναι σίγουρος πότε θα επιστρέψει στη δράση.