Προπονήθηκαν κανονικά ο Γιόνσον και ο Άμραμπατ ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ
i

Νορντίν Άμραμπατ. Γενς Γιόνσον/©intime

Προπονήθηκαν κανονικά ο Γιόνσον και ο Άμραμπατ ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Κώστας Τσίλης 21:27 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 03.10.2023

Ο Αλμέιδα είδε τόσο τον Γιόνσον όσο και τον Άμραμπατ, να μπαίνουν ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και έτσι μοναδικός απόντας ήταν ο Γκαρσία

Προφανώς και το κλίμα στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ δεν ήταν και το πιο χαρούμενο της φετινής σεζόν. Τουλάχιστον όμως, είχε καλά μαντάτα για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός "έσβησε" σήμερα ονόματα από το ιατρικό δελτίο και από το απουσιολόγιο. Και άφησε σ' αυτά μόνο τον Λιβάι Γκαρσία. 

Τόσο ο Γενς Γιόνσον, όσο και ο Νορντίν Άμραμπατ, προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς πρόβλημα. Αμφότεροι είχαν μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον ΟΦΗ. Και αν για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό αυτό έγινε για λόγους περισσότερο προληπτικούς εξαιτίας ενός κτυπήματος, για τον Δανό υπήρχε μια ανησυχία για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Κυριακής. Όμως φαίνεται πως και οι δυο θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Άγιαξ. 

Το ίδιο πιθανότατα θα ισχύει και για τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήδη από το Σάββατο έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της δουλειάς στα Σπάτα. Επομένως το επικρατέστερο σενάριο, είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ.