Οπαδοί της Φέγενορντ μάτωσαν με αναπτήρα το κεφάλι του Κλάασεν και ο Άγιαξ αποχώρησε από το γήπεδο για 30 λεπτά (vid)

Κλάασεν

i

Κλάασεν/PrtScr

Οπαδοί της Φέγενορντ μάτωσαν με αναπτήρα το κεφάλι του Κλάασεν και ο Άγιαξ αποχώρησε από το γήπεδο για 30 λεπτά (vid)

Κώστας Τόπας 11:22 - 06.04.2023

Οπαδοί της Φέγενορντ χτύπησαν με αναπτήρα τον Ντέιβι Κλάασεν του Άγιαξ, με συνέπεια να του προκαλέσει αιμορραγία και ο «Αίαντας» να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για περίπου μισή ώρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ολλανδίας μεταξύ της Φέγενορντ και του Άγιαξ του Άμστερνταμ, υπήρξε μια δυσάρεστη στιγμή, που ανάγκασε τον «Αίαντα» να φύγει από το γήπεδο για 30 λεπτά. Στο 63ο λεπτό, με το σκορ στο 1-2, ξέσπασε λογομαχία μεταξύ Κόκτσου και Τάντιτς που οδήγησε σε καυγά στον αγωνιστικό χώρο και τότε ο Κλάασεν δέχτηκε ένα χτύπημα από την κερκίδα.

Στο 62΄της αναμέτρησης οι οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου, ένα εκ των οποίων βρήκε στο κεφάλι τον Κλάασεν με συνέπεια να του προκαλέσει αιμορραγία! Ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι και οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια εν αναμονή περαιτέρω ειδοποίησης από τον διαιτητή. Το παιχνίδι διεκόπη για μισή ώρα και ο οπαδός που εκτόξευσε τον αναπτήρα συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

Τελικά η αναμέτρηση, παρά τις... περιπέτειες ολοκληρώθηκε κανονικά με τον «Αίαντα» να πανηγυρίζει μια μεγάλη πρόκριση, καθώς επικράτησε 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν.