Ο Κεραμίτσης έδωσε την πρόκριση στην Ρόμα και έστειλε στα ουράνια τον Μουρίνιο με το γκολ του (vids)

Δημήτρης Κεραμίτσης

i

Δημήτρης Κεραμίτσης/PrtScr

Ο Κεραμίτσης έδωσε την πρόκριση στην Ρόμα και έστειλε στα ουράνια τον Μουρίνιο με το γκολ του (vids)

Κώστας Τόπας 22:01 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 05.04.2023

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης χάρισε στην U-19 της Ρόμα την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia κι έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο να «τρελαθεί» στις εξέδρες όπου παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης ζει το όνειρό του! Στα 17 του χρόνια έκανε ντεμπούτο με την Ρόμα στη Serie A, προπονείται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο και την Τετάρτη (04/04) οδήγησε την U-19 στον τελικό Κυπέλλου, χάρη στο δικό του γκολ με υπέροχη κεφαλιά που πέτυχε κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ.

Στις εξέδρες εθεάθη και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γειτονικά Μέσα, έμεινε ενθουσιασμένος από την εικόνα που παρουσίασε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο 18χρονος στόπερ. Την αναμέτρηση επίσης παρακολούθησε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Νούνο Σάντος, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές των «τζαλορόσι», όπως οι Μαντσίνι, Μπόβε, Ζαλέφσκι, Βαϊνάλντουμ και Καμαρά.

Ο «Special One» γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Δημήτρη Κεραμίτση μιας και στο παρελθόν τον είχε συμπεριλάβει και χρησιμοποιήσει με την πρώτη ομάδα των «τζιαλορόσι». Συγκεκριμένα, ήταν 16 Ιανουαρίου του 2022, όταν ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ανδρικό επίπεδο, καθώς πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα της Ρόμα με την Κάλιαρι

Σήμερα ο ύψους 1.93, Έλληνας σέντερ μπακ στο 18ο έτος της ηλικίας του αποτελεί πρώτη επιλογή για την U-19 της Ρόμα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στο μέλλον δεν αποκλείεται να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Φέτος έχει συνολικά 23συμμετοχές, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει και τρία γκολ.