Αναλαμβάνει την Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λάμπαρντ

Φράνκ Λάμπαρντ

i

Λάμπαρντ/©print screen

Αναλαμβάνει την Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λάμπαρντ

Κώστας Τσιακλής 21:30 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 05.04.2023

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Τσέλσι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αναλαμβάνει τους «μπλε» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιστρέφει στην Τσέλσι και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Καντέ έπαιξε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του
PREMIER LEAGUE

14:40 - 05.04.2023

Ο Καντέ έπαιξε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του

Ένα... απίστευτο στατιστικό σημείωσε ο Ενκολό Καντέ τη φετινή σεζόν, μιας κι αγωνίστηκε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του.

Την είδηση επιβεβαίωσε πρώτος ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Ορνστάιν, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να την αναδημοσιεύει. Ο δεύτερος πάντως ισχυρίζεται ότι οι συζητήσεις με τον Λουίς Ενρίκε και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν συνεχίζονται αλλά για μακροχρόνια συνεργασία (δηλαδή για να αναλάβουν μετά το τέλος της σεζόν).

Το μόνο που απομένει για να προσληφθεί ο Άγγλος τεχνικός είναι να δώσουν το πράσινο φως οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Τοντ Μπόελι και Μπεχτάντ Εχμπάλι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρανκ Λάμπαρντ παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/04) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ που έληξε ισόπαλος με σκορ 0-0.

Ο Λάμπαρντ ήταν προπονητής της Τσέλσι από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 και είχε απολογισμό 44 νίκες, 15 ισοπαλίες και 25 ήττες σε 84 αναμετρήσεις με τους «μπλε». Επιπλέον ο 44χρονος ήταν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι για 13 χρόνια (Ιούλιος 2001-Άυγουστος 2014) και αποτελεί έναν από τους θρύλους του συλλόγου. Συνολικά ο Άγγλος κατέγραψε 648 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 211 τέρματα ενώ «μοίρασε» και 145 ασίστ.

Ο Λάμπαρντ είναι άνεργος από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και απολύθηκε από την Έβερτον. Με την ομάδα του Μέρσεϊσάϊντ είχε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 24 ήττες σε 44 αγώνες και ήταν αυτός που κράτησε τους «Toffees» στην Premier League την περσινή σεζόν.