Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Κούπερ παραμένει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Κούπερ παραμένει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ»

Κώστας Τσιακλής 15:50 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 05.04.2023

Ο Ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει να στηρίζει τον Στιβ Κούπερ και δήλωσε δημόσια ότι ο Άγγλος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τέλος στις φήμες περί απόλυσης του Στιβ Κούπερ έβαλε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγλικής ομάδας ότι παρά την απογοήτευση που υπάρχει για τα κακά αποτελέσματα, δεν έχει πρόθεση να κάνει κάποια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε τα εξής: «Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε τις εικασίες και τις ψευδείς και ενοχλητικές αναφορές στα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ παραμένει ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι σαφές ότι απαιτείται πολλή σκληρή δουλεια. Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα. Τώρα είναι η ώρα για όλους να ενωθούν με την ομάδα. Από εμάς, ως ιδιοκτήτες, ως το συμβούλιο, τους οπαδούς, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες –να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για δουλειά, αποφασιστικότητα, αφοσίωση από τον Στιβ και τους παίκτες στο να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε από τη Λίντς το βράδυ της Τρίτης (04/04) και παρέμεινε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στην Premier League. Αυτά τα αποτελέσματα την έριξαν στην 17η θέση και είναι ισόβαθμη με την 18η Μπόρνμουθ που βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Τα επόμενα ματς της Φόρεστ είναι αρκετα δύσκολα αφού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Άστον Βίλα (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), Λίβερπουλ (εκτός), Μπράιτον (εντός) και Μπρέντφορντ (εκτός).