Στο κυνήγι για νέο προπονητή οι δύο ομάδες του Λονδίνου

Τσέλσι

i

Photo by Clive Rose/Getty Images

Στο κυνήγι για νέο προπονητή οι δύο ομάδες του Λονδίνου

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:26 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Τσέλσι έχει έρθει σε επαφή με τον Νάγκελσμαν και τον Λουίς Ενρίκε ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Λάμπαρντ να εκτελέσει τη θητεία του για δεύτερη φορά ως προπονητής. Η Τότεναμ απ' την άλλη φαίνεται να δυσκολεύεται.

Η Τσέλσι κι η Τότεναμ έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση καινούριου προπονητή, ύστερα απ’ την απόλυση του Γκράχαμ Πότερ και του Αντόνιο Κόντε αντίστοιχα. Στους «μπλε» φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν ενώ «παραμονεύει» και ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε. Η Τότεναμ απ’ την άλλη δυσκολεύεται αρκετά να βρει κάποιον.

Η ομάδα του Μπόελι, αυτή τη στιγμή έχει στον πάγκο σαν προσωρινό προπονητή τον Μπρόυνο Σάλτορ. Ο σύλλογος εξετάζει πέντε έως επτά επιλογές κι είναι διατεθειμένος να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να μη κάνει κάποια βιαστική επιλογή ξανά.

Άλλα ονόματα που έχουν αναφερθεί είναι αυτό του Ποτσετίνο, του Γκλάσνερ της Άιντραχτ και του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάλτορ, το οποίος ήρθε από την Μπράιτον μαζί με τον Πότερ, να παραμείνει επικεφαλής και στα δύο σκέλη του επερχόμενου προημιτελικού του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και πιθανώς και μετά.

Επίσης, ο Λάμπαρντ, ο οποίος απολύθηκε από την Έβερτον νωρίτερα αυτή τη σεζόν, εθεάθη να παρακολουθεί αγώνα της Τσέλσι από μια σουίτα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Sun αναφέρει ότι ο 44χρονος θα μπορούσε να κάνει μια συγκλονιστική επιστροφή σε έναν βραχυπρόθεσμο ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο
PREMIER LEAGUE

10:44 - 05.04.2023

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο

Η Τσέλσι καταδίκασε τα ακατάλληλα συνθήματα που ακούστηκαν στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» για την τραγωδία του Χίλσμπορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της στην Premier League, εναντίον της Λίβερπουλ.

Απ’ την άλλη η Τότεναμ έχει υποστεί διπλό πλήγμα με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν και τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι να είναι απρόθυμοι να καθίσουν στο πάγκο της ομάδας. Οι «πετεινοί» επικοινώνησαν με τους συμβούλους του Νάγκελσμαν μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου θεωρείται ότι βλέπει την Τσέλσι ως μια πιο ελκυστική πρόταση.

Ο προπονητής της Μπράιτον Ντε Ζέρμπι είναι επίσης στη λίστα επιθυμιών του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, αλλά ο Ιταλός ακούγεται πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνει στους «γλάρους» και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.