Κλοπ: «Και να μην τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, παίζεται ακόμα η Ευρώπη»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© Intime

Κλοπ: «Και να μην τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, παίζεται ακόμα η Ευρώπη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:06 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 05.04.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι (4/4) της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι, αλλά επίσης και για την ερχόμενη αναμέτρηση των «Reds» με την Άρσεναλ (9/4).

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε στο -7 από την Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν 50 βαθμούς με ματς περισσότερο. Οι «Reds» χρειάζονται ένα θαύμα για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκονται στην 8η θέση με 43 βαθμούς. 

Ο Γερμανός προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τσέλσι μίλησε για την «έξοδο» της ομάδας του στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. 

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο
PREMIER LEAGUE

10:44 - 05.04.2023

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο

Η Τσέλσι καταδίκασε τα ακατάλληλα συνθήματα που ακούστηκαν στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» για την τραγωδία του Χίλσμπορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της στην Premier League, εναντίον της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όλο όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Και να μην τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, παίζεται ακόμα η Ευρώπη. Η 5η, η 6η, η 7η θέση. Όλα έχουν να κάνουν με το τελευταίο παιχνίδι για μας», είπε ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Άρσεναλ (9/4) στο Άνφιλντ:

«Μπορούμε να χτίσουμε στην αποψινή εμφάνιση, κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν δεν είσαι στην καλή σου στιγμή, πρέπει να παλεύεις μέσα από αυτή την κατάσταση. «Η Άρσεναλ πετάει αυτή την περίοδο, είναι εντυπωσιακή. Αλλά είμαστε κι εμείς σε αυτό το ματς και τα αποτελέσματά μας εντός έδρας είναι πολύ καλύτερα από τα εκτός».