Ο Καντέ έπαιξε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του

Ενγκολό Καντέ

i

© Photo by James Williamson - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο Καντέ έπαιξε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του

Κώστας Τόπας 14:40 - 05.04.2023

Ένα... απίστευτο στατιστικό σημείωσε ο Ενκολό Καντέ τη φετινή σεζόν, μιας κι αγωνίστηκε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του.

Ο Ενκολό Καντέ επέστρεψε έπειτα από αρκετούς μήνες στην αγωνιστική δράση. Ο 31χρονος Γάλλος χαφ ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν, λόγω τραυματισμού, ωστόσο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την Τρίτη (04/04) στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Ο έμπειρος μέσος κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο της Τσέλσι, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο τέλος όταν αποχωρούσε από το γήπεδο. Με αυτή την εμφάνιση, ο Ενκολό Καντέ σημείωσε ένα περίεργο στατιστικό, καθώς αγωνίστηκε για τρεις διαφορετικούς προπονητές στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του.

Η αρχή έγινε στις 14 Αυγούστου κόντρα στην Τότεναμ για τον Τόμας Τούχελ. Ακολούθησε η εντός έδρας αναμέτρηση των «μπλε» την 1η Απριλίου έχοντας προπονητή τον Γράχαμ Πότερ για να έρθει ο εντός έδρας αγώνας την Τρίτη (04/04) με αντίπαλο την Λίβερπουλ, έχοντας για τεχνικό τον Μπρούνο Σαλτόρ.

Η επιστροφή του Καντέ και η αποθέωση από τους οπαδούς της Τσέλσι για το Mini Cooper του (vid)
PREMIER LEAGUE

13:47 - 05.04.2023

Η επιστροφή του Καντέ και η αποθέωση από τους οπαδούς της Τσέλσι για το Mini Cooper του (vid)

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Τσέλσι, ο Ενκολό Καντέ εξακολουθεί να οδηγεί το αγαπημένο του Mini Cooper, στο οποίο εθεάθη το βράδυ της Τρίτης (04/04) μετά το ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, ο Ενκολό Καντέ έχει καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Premier League.