Ο Χέντερσον τα έψαλε στον Άλισον για μια ασυνεννοησία που λίγο έλειψε να κοστίσει στην Λίβερπουλ (vid)

Χέντερσον & Άλισον

i

Χέντερσον & Άλισον/PrtScr

Ο Χέντερσον τα έψαλε στον Άλισον για μια ασυνεννοησία που λίγο έλειψε να κοστίσει στην Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 12:05 - 05.04.2023

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν δίστασε να τα βάλει με τον συμπαίκτη του, Άλισον Μπέκερ, ύστερα από μία ασυνεννοησία που είχε ο κίπερ της Λίβερπουλ με τον Φαμπίνιο, η οποία λίγο έλειψε να κοστίσει στην ομάδα τους στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι της Premier League, Τσέλσι και Λίβερπουλ έμειναν για ακόμα μια φορά στο μηδέν κι έχασαν πολύτιμο έδαφος για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Το κλίμα στο στρατόπεδο των «Reds» δεν είναι και το καλύτερο κι αυτό αποδεικνύεται και από το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει επικριθεί έντονα για την κακή πορεία της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν, με τις ελπίδες των «Reds» να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Champions League να εξασθενούν. Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Τσέλσι, οι Χέντερσον και Άλισον φάνηκαν να έχουν έντονη αντιπαράθεση, με πλάνα από τη σύγκρουσή τους να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο φανερά απογοητευμένος 32χρονος μέσος φαινόταν να τα λέει σε έντονο ύφος με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του, ο οποίος επίσης φάνηκε να μην συγκρατεί τον εκνευρισμό του. Ολα αυτά για μία φάση, στην οποία η Τσέλσι λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, έπειτα από μια μικρή ασυνεννοησία μεταξύ του Άλισον και του Φαμπίνιο.

Την προσεχή Κυριακή (09/04) η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ.