Ο Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία ζωντανά σε stream και ανησύχησε τους πάντες! (vids)

Σέρχιο Αγουέρο και Ιμπάι Λανός

i

Σέρχιο Αγουέρο και Ιμπάι Λανός/PrtScr

Ο Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία ζωντανά σε stream και ανησύχησε τους πάντες! (vids)

Κώστας Τόπας 13:27 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 30.03.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο ένιωσε μια μικρή... αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch και προκάλεσε ανησυχία στο κοινό που τον παρακολουθούσε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της εθνικής Αργεντινής, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο συμμετείχε σε stream με τον Ισπανό, Ιμπάι Λανός και κάποια στιγμή ένιωσε μια μικρή... αρρυθμία στην καρδιά του. Αμέσως προκάλεσε ανησυχία στο κοινό που τον παρακολουθούσε, αφού λόγω αυτού του καρδιακού προβλήματος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Όλα κυλούσαν κανονικά μέχρι που ο πρώην αστέρας των Πολιτών, σταμάτησε να μιλάει ενώ άγγιζε το στήθος του.

«Τι συμβαίνει;» ρώτησε ο Ιμπάι τον Αγουέρο, ο οποίος πήρε γρήγορα το κινητό του για να ελέγξει σε μια εφαρμογή εάν το τσιπ που έχει στο σώμα του έδωσε δεδομένα σχετικά με αρρυθμία.

«Νομίζω ότι έπαθα μια μίνι αρρυθμία», απάντησε ο «Κουν» αφού έμεινε σιωπηλός. «Αυτή τη στιγμή;», ρώτησε ο Ισπανός, ο οποίος δεν κατάλαβε τι συνέβαινε. Ο Αργεντινός ήλεγξε τους παλμούς του με τα δάχτυλά του στο λαιμό, ενώ ο Ιμπάιτον ρώτησε: «Θες να δούμε γιατρό;».

Ο Σέρχιο Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία τον Νοέμβριο του 2021 σε έναν αγώνα που έπαιζε για την Μπαρτσελόνα, για τον οποίο χρειάστηκε να σταματήσει για μερικούς μήνες για να υποβληθεί σε μια σειρά ιατρικών μελετών. Στη συνέχεια, κατέληξε στο συμπέρασμα, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, ότι η καλύτερη απόφαση για την υγεία του ήταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Από τότε, έχει στραφεί πλήρως στον κόσμο του streaming, έναν χώρο στον οποίο έχει απογειωθεί.