Ο Αγουέρο αποκάλυψε άθελά του την επόμενη ομάδα του Μέσι

Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Ο Αγουέρο αποκάλυψε άθελά του την επόμενη ομάδα του Μέσι

Κώστας Τόπας 12:12 - 25.02.2023

Ο κολλητός του φίλος Σέρχιο Αγουέρο, φέρεται να αποκάλυψε άθελά του, την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι ο καλύτερος φίλος με τον Λιονέλ Μέσι από τότε που έπαιξαν για τους νέους της Αργεντινής και οι δυο τους είναι σε συνεχή επικοινωνία. Τώρα που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο άλλοτε αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, έχει αναλάβει τον ρόλο του... προστάτη στον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας σε περίπτωση που ασκηθεί κριτική στον τελευταίο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως, ο Σέρχιο Αγουέρο ενδεχομένως να αποκάλυψε άθελά του, την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Ο 35χρονος Αργεντινός φέρεται να καθυστερεί το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι έχουν κυκλοφορήσει ήδη φήμες ότι ο πατέρας και ο ατζέντης του Χόρχε, διαπραγματεύονται για την επιστροφή στη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Αγουέρο ισχυρίζεται ότι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, σκέφτεται να επιστρέψει στην παιδική του ομάδα Νιούελς.

«Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει για τη Νιούελς», είπε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο στο UOL για να επέμβει ο Αργεντινός και πρώην άσος της Λίβερπουλ, Μάξι Ροντρίγκες και να τονίσει ότι: «Ο Κουν είναι ο Κουν. Δεν μπορεί να μείνει ήσυχος. Θα δούμε. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το μέλλον του Μέσι, γιατί τότε δημιουργείται μια τεράστια σφαίρα φημών. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν θα προλάβουμε τα γεγονότα».

Σύμφωνα με την «Ole», ο Μέσι όταν ήταν σε νεαρή ηλικία στη Νιούελς σημείωσε 234 γκολ σε 176 αγώνες μεταξύ 1994 και 1999. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στα 13 του εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα, αφού υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο.