Περιζήτητος Κωνσταντέλιας ακόμη και στο διαδίκτυο - Ξεπέρασε Μέσι και Ρονάλντο

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©intime

Περιζήτητος Κωνσταντέλιας ακόμη και στο διαδίκτυο - Ξεπέρασε Μέσι και Ρονάλντο

Sportal newsroom 15:25 - 22.02.2023

Μετά την εκπληκτική εμφάνιση στο ντέμρπι, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στην πρώτη εξάδα ποδοσφαιριστών, με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Transfermarkt

Την περασμένη Κυριακή (19/2), ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και όχι άδικα.

Κατάφερε με τις ενέργειες του και την εντυπωσιακή ασίστ που μοίρασε στον Νάρεϊ για το πρώτο γκολ να τραβήξει τα βλέμματα όλων, ακόμη και στα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Όπως ήταν λογικό, η εκτόξευση του μικρού «μάγου» σε όλη την Ευρώπη ήταν αναμενόμενη, με μεγάλα μέσα και εφημερίδες όπως η Marca να κάνουν ειδικές αναφορές για το όνομά του.

Για χάρη του «Ντέλια»... χάσ' το ρε Νάρεϊ!

Για χάρη του «Ντέλια»... χάσ' το ρε Νάρεϊ!

Δεν είναι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος πιτσιρικάς που «ξεπετιέται» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αναφίβολα ο πιο εντυπωσιακός εδώ και χρόνια, με διαβατήριο την καταπληκτική ενέργεια στο ντέρμπι δικεφάλων το ταξίδι του Κωνσταντέλια μόλις άρχισε!

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι πως στην ιστοσελίδα της Transfermarkt η οποία ειναι ειδική για διάφορες αναζητήσεις συλλόγων και αθλητών απ’ όλο τον κόσμο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο Νο6 της λίστας με τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάνω απο τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

Μπροστά του βρίσκεται ο Στέφαν Μπαΐσεβιτς της Λίβερπουλ αλλά και οι Κβαρατσκέλια και Όσιμεν της Νάπολι, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους τζούνιορ όπως επίσης και ο Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παγκόσμιος θόρυβος που έχει προκαλέσει ο «Ντέλιας» στην ποδοσφαιρική κοινότητα, αναμένεται να εκτοξευθεί ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συνεχίσει να κάνει πράγματα και θαύματα…

Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι αρκετές από ομάδες όπως η Γαλατασαράι, όμως στον Δικέφαλο έχουν θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη στο οικονομικό κομμάτι.