Τσάβι για Μέσι: «Σπίτι του η Μπαρτσελόνα, οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές»
i

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τσάβι για Μέσι: «Σπίτι του η Μπαρτσελόνα, οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές»

Κώστας Τόπας 08:27 - 23.02.2023

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένει τον Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου», ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην συμπαίκτης του Αργεντινού αστέρα, Τσάβι.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, προκάλεσε ισχυρό σοκ στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μιας και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ο 35χρονος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου».

Πάντως, ο Χόρχε Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, με τα σενάρια περί επιστροφής του «Λίο» στο «Καμπ Νόου» να φουντώνουν. Στο μεταξύ, με αφορμή την παρουσία του πατέρα του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη, ο Τσάβι δεν γινόταν να μην ρωτηθεί περί τούτου.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23/02, 22:00), ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα, κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να μιλήσει για τον πρώην συμπαίκτη του και εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει ξανά στους «μπλαουγκράνα».

«Ο Μέσι ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του και πως οι πόρτες είναι ανοιχτές. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι φίλος μου, είμαστε σε μόνιμη επικοινωνία και μια πιθανή επιστροφή θα εξαρτηθεί μόνο από αυτόν. Ο Λίο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, πάντα θα ταιριάζει στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Πάντως το μέλλον του Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στον Μάρτιο, καθώς η πλευρά του Αργεντινού θα μιλήσει ξανά με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League. Η έκβαση της οποίας ενδέχεται να επηρεάσει άμεσα τις εξελίξεις. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρεθούν ξανά μετά την φάση των «16», ενώ δεν αποκλείεται ο πιθανός αποκλεισμός της Παρί να φέρει και την αποχώρηση του Παγκόσνιου πρωταθλητή από την πόλη του Φωτός.