Άγριο ξύλο σε αγώνα της Αιγύπτου: Μαζικό «ντου» σε ένα άτομο, παρενέβησαν ηλικιωμένοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα (vid)

Άγριο ξύλο σε αγώνα της Αιγύπτου: Μαζικό «ντου» σε ένα άτομο, παρενέβησαν ηλικιωμένοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:19 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 02.01.2024

Άγριες συμπλοκές έλαβαν χώρα σε γήπεδο της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αλ Μάσρι απέναντι στην Ισμαΐλι.

Η Αλ Μάσρι και η Ισμαΐλι αναμετρήθηκαν στο στάδιο Burj Al-Arab της Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου. 

Ωστόσο, στις κερκίδες του γηπέδου ξέσπασαν άγριες συμπλοκές. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν σε μάχες σώμα με σώμα και παράλληλα εκτόξευσαν η μία πλευρά στην άλλη πλαστικές καρέκλες από τις εξέδρες. 

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, οπαδοί της Ισμαΐλι εγκλώβισαν έναν οπαδό της Αλ Μάσρι και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον φτύνουν, ενώ του αφαίρεσαν και την μπλούζα.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι πριν παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις, εκείνοι που επενέβησαν ότι κάποιοι ηλικιωμένοι φίλαθλοι που έφτασαν στοσημείο και να προκειμένου να... συνετήσουν τους θερμόαιμους οπαδούς και να δώσουν τέλος στη σύρραξη. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί ο αριθμός των τραυματιών, με τις Αρχές της Αίγυπτου να κάνουν λόγο για υλικές στιγμές στους χώρους του γηπέδου.

Tags: