Αγώνας «δρόμου» για Χάμες - Βγαίνει από τον «πάγο» ο Σισέ

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ ©Intime

Αγώνας «δρόμου» για Χάμες - Βγαίνει από τον «πάγο» ο Σισέ

Ο Χάμες Ροντρίγκες προπονήθηκε κανονικά χθες και σήμερα θα φανεί αν θα μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζοζέ Ανιγκό σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον Παπ Αμπού Σισέ.

Γεμάτη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Ολυμπιακό. Λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με τον Άρη, ο Μίτσελ υπέβαλλε την παραίτησή του και η διοίκηση του Ολυμπιακού την έκανε δεκτή. 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των play offs της Stoximan Super League και στον πάγκο τους θα βρίσκεται ο Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», το οποίο είναι κομβικής σημασίας. 

Ο Ζοσέ Ανιγκό φαίνεται πως στον αυριανό αγώνα θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός φώναξε παρών, ακολουθώντας κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση. 

Η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου - Πως κατέληξαν να αποβληθούν και οι δύο από το γήπεδο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:05 - 04.04.2023

Η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου - Πως κατέληξαν να αποβληθούν και οι δύο από το γήπεδο (vid)

Μετά τη φυγή του Μίτσελ, Ζοσέ Ανιγκό και Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθούν αντιμέτωποι στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη (5/4). Ας θυμηθούμε την πρώτη τους, άκρως επεισοδιακή, συνάντηση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, που επέστρεψε με τραυματισμό μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κολομβίας, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα χθες και αν βγάλει και σήμερα κανονικά όλη την προπόνηση τότε θα μπει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος κόουτς σκέφτεται να επαναφέρει επίσης τον Ντόη, αλλά και τον Σισέ ο οποίος έχει καιρό να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος αμυντικός αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 29 Ιανουαρίου, περνώντας ως αλλαγή στο 85', στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-1). Με τον Ουσεϊνού Μπα να έχει σύσπαση στον προσαγωγό και σήμερα θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους «ασπρόμαυρους», ο Ανιγκό σκέφτεται τη λύση του Σισέ για την άμυνα των Πειραιωτών. 

Τέλος, σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γάλλος μέσος μετά τη λήξη του ματς με τον Άρη, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σχεδόν μετά από ένα μήνα, είχε νέες ενοχλήσεις στο πόδι του.