Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του φορ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

© Intime

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του φορ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:42 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 21.11.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να καλύψει το κενό που άφησε ο Ράνταλ Κόλο-Μουανί στη θέση του φορ κι όπως φαίνεται βρήκε τον εκλεκτό.

Μετά από μεγάλη αναζήτηση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται να βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του φορ, έστω και καθυστερημένα. Να θυμίσουμε πως στην περασμένη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχασε τον Ράνταλ Κόλο-Μουανί, ο οποίος πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν πρόλαβε να καλύψει το κενό του. 

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας τις τελευταίες ώρες, η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ραφίου Ντουρονσίμι, για τον οποίον θα καταβάλουν οκτώ εκατ. ευρώ τον ερχόμενο Γενάρη. 

Ο 20χρονος Νιγηριανός επιθετικός ανήκει στη Βικτόρια Πλζεν και τη φετινή σεζόν μετράει εννιά γκολ κι έξι ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το... sold out για Φρανκφούρτη μέσα σε λίγα λεπτά

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για απόβαση στη Γερμανία! 

Ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του κόντρα στην Αμπερντίν, ακόμα κι αν δεν πανηγύρισε το τρίποντο και πλέον έχει μπροστά του έναν... τελικό πρωτιάς. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία (30/11, 22:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Όσον αφορά στα εισιτήρια επικράτησε ο απόλυτος χαμός, ενώ πριν από λίγα λεπτά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το sold out για τους κατόχους διαρκείας. Επίσης, στην ενημέρωση αναφέρεται πως πλέον διατίθενται εισιτήρια μόνο για τους κατόχους διαρκείας στα VIP μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου της Τούμπας.