«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Τσαλγατίδης-Τσίλης για τον Κομίνη - Δείτε τι έγινε (vid)

«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Τσαλγατίδης-Τσίλης για τον Κομίνη - Δείτε τι έγινε (vid)

Sportal newsroom 18:02 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 20.11.2023

Χαμός στους Baladeros Live, τη ζωντανή εκπομπή του Sportal, καθώς τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Μάνο Τσαλγατίδη και Κώστα Τσίλη, με αφορμή τα όσα είπε ο Κομίνης για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΆΕΚ το 2018, στην Τούμπα.

Το ντέρμπι του 2018 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επανήλθε στην επικαιρότητα, έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Κομίνης για την εκείνη την αναμέτρηση. Κάτι που σχολίασαν στην εκπομπή Baladeros Live, στην Web TV του Sportal οι Μάνος Τσαλγατίδης και Κώστας Τσίλης.

Οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή την απόφαση του Έλληνα ρέφερι να διακόψει το παιχνίδι, μετά το γκολ του Βαρέλα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Ο Κομίνης είπε ψέματα. Η ΑΕΚ είπε ότι με 1-0 δε βγαίνω στο γήπεδο. Ο Κομίνης λέει άλλα απ' αυτά. Έχει κρύψει κομμάτια απ' όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Στην αρχή είπε 0-0 και υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια. Και παρουσιάζει την ΑΕΚ σαν το παιδάκι που κάθεται στη γωνία με ποπ κορν και παρακολουθεί. Ενώ δεν ήταν έτσι η κατάσταση. Είπε για τον Μαουρίσιο πως είναι Βραζιλιάνος και πήγε να κάνει τακουνάκι να βάλει γκολ και το ακύρωσα. Δηλαδή αν ήταν Γάλλος θα το ακύρωνε; Λέει ότι παρεμποδίζει ο Μαουρίσιο τον Μπάρκα, ενώ ο Μαουρίσιο είναι ακριβώς πίσω στον Μπάρκα. Βάλτε το να το δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Τσαλγατίδης.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσίλης τόνισε: «Η ΑΕΚ δεν έφυγε ποτέ από το αποδυτήρια. Ο Κομίνης είπε ότι για να ηρεμήσει την κατάσταση οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια και η ΑΕΚ ακολούθησε. Οσον αφορά το όπλο και για το αν φάνηκε στην αρχή, αυτό έχει την μικρότερη σημασία για εμένα. Τότε υπήρχε το επιχείρημα ότι η ΑΕΚ είδε το όπλο κι έφυγε για τα αποδυτήρια. Δεν έφυγε μόνη της για τα αποδυτήρια η ΑΕΚ. Πάντως ο Κομίνης σε άλλες 2-3 περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ είναι μια χαρά. Ο επόπτης είναι από την πλευρά της "4". Οπότε αποκλείεται ο πάγκος να έχει πάει πάνω του, από την άλλη πλευρά. Ο Λαμπρόπουλος ήταν αυτός που πήγε και τον ακολουθεί ο Μπάρκας. Επίσης, ο Μαουρίτσιο είναι δίπλα στον Μπάρκα. Φυσικά και τον παρεμποδίζει τον Μπάρκα. Ολες οι φωτογραφίες το δείχνουν. Είναι δίπλα ακριβώς. Αν υπήρχε μια κλοπή σε εκείνο το διήμερο δεν ήταν την ημέρα του αγώνα, αλλά μία ημέρα πριν που οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιμήθηκαν με άλλη βαθμολογία και ξύπνησαν με άλλη. Κοιμήθηκαν με άδεια Τούμπα και ξύπνησαν με γεμάτη Τούμπα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κομίνης, μίλησε στους Betarades και έκανε λόγο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και το όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε από φωτογραφικά στιγμιότυπα. Επιπλέον ο πρώην ρέφερι αναφέρθηκε στην περιβόητη φάση, τονίζοντας ότι ήταν οφσάιντ ο Βαρέλα, ενώ αποκάλυψε τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του!