ΠΑΟΚ: Ακόμα εκτός ο Μπάμπα-έξτρα άδεια σε Μεϊτέ

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Ακόμα εκτός ο Μπάμπα-έξτρα άδεια σε Μεϊτέ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:31 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 20.11.2023

Όσα έγιναν στην επιστροφή των παικτών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράχμαν Μπάμπα να είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα των τραυματιών.

Ο Γκανέζος μπακ την Δευτέρα (20/11), υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Σουαλιό Μεϊτέ δεν προπονήθηκε με την ομάδα, καθώς έχει μια ημέρα επιπλέον άδειας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το πρόγραμμα οριστοκοποιήθηκε. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας το ερχόμενο Σάββατο (25.11) στις 19:30. Το αγωνιστικό τμήμα έπιασε δουλειά τη Δευτέρα (20.11) με φόντο το επικείμενο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (20.11) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, μέσα από ασκήσεις με μπάλα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ αργότερα τα ηνία ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνοντας στους παίκτες του κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής. Η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα, υψηλής έντασης.

«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Τσαλγατίδης-Τσίλης για τον Κομίνη - Δείτε τι έγινε (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:02 - 20.11.2023

«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Τσαλγατίδης-Τσίλης για τον Κομίνη - Δείτε τι έγινε (vid)

Χαμός στους Baladeros Live, τη ζωντανή εκπομπή του Sportal, καθώς τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Μάνο Τσαλγατίδη και Κώστα Τσίλη, με αφορμή τα όσα είπε ο Κομίνης για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΆΕΚ το 2018, στην Τούμπα.

O Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Σουαλιό Μεϊτέ , ο οποίος εξασφάλισε μία έξτρα μέρα άδεια για να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Την Τρίτη (21.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.