Ο Τσάβι Σίμονς καθάρισε τα παπούτσια μετά την προπόνηση της Αϊντχόβεν για να μην πάρουν τα... μυαλά του αέρα (vid)
i

Τσάβι Σιμόνς/PrtScr

Ο Τσάβι Σίμονς καθάρισε τα παπούτσια μετά την προπόνηση της Αϊντχόβεν για να μην πάρουν τα... μυαλά του αέρα (vid)

Κώστας Τόπας 11:35 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 11.01.2023

Ο Τσάβι Σίμονς «πιάστηκε» να καθαρίζει τα παπούτσια των συμπαικτών του μετά το τέλος της προπόνησης με την Αϊντχόφεν, με έναν συμπαίκτη του να λέει ότι αυτό έγινε για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Ο 19χρονος μέσος, Τσάβι Σίμονς ο οποίος μετακόμισε τον περασμένο Ιούνιο από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αϊντχόφεν, διανύει εξαιρετική σεζόν, έχοντας καταγράψει 24 εμφανίσεις με απολογισμό δέκα τέρματα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις ήταν αρκετές μάλιστα για μια κλήση στην πρώτη ομάδα της Ολλανδίας του Λουίς Φαν Χάαλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του στην Αϊντχόφεν θέλουν να τον κρατήσουν προσγειωμένο καθώς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην πρώτη του σεζόν στην Eredivisie. Ο Νόνι Μαντουεκέ, άλλος ένας από τους κορυφαίους νέους της ολλανδικής ομάδας, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον συμπαίκτη του, Τσάβι Σίμονς να καθαρίζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

 «Πρέπει να βεβαιωθώ ότι ο νεαρός σούπερ σταρ μας κρατά τα πόδια του στο έδαφος», έγραψε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Μαντουεκέ.