Αϊντχόφεν - Σεβίλλη: Εισβολή οπαδού και ξύλο με τον τερματοφύλακα των Ανδαλουσιάνων (vid)

Εισβολή οπαδού

i

Εισβολή οπαδού στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Σεβίλλη/© Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Αϊντχόφεν - Σεβίλλη: Εισβολή οπαδού και ξύλο με τον τερματοφύλακα των Ανδαλουσιάνων (vid)

Sportal newsroom 23:01 - 23.02.2023

Σκηνές απείρου κάλλους στο «Philips Stadion», όταν οπαδός της Αϊντχόφεν μπούκαρε στο γήπεδο και έπαιξε ξύλο με τον γκολκίπερ της Σεβίλλης, Ντιμίτροβιτς.

Αϊντχόφεν και Σεβίλλη συγκρούστηκαν στο «Philips Stadion» για τα playoffs του Europa League, με φόντο την πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάμωσης. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς και το έργο των Ολλανδών έμοιαζε πολύ δύσκολο στη ρεβάνς. 

Εντούτοις η Αϊντχόφεν άγγιξε το θαύμα, καθώς μπαίνοντας στις καθυστερήσεις προηγήθηκε 2-0. Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στην αναμέτρηση, καθώς οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο. Και δεν περιορίστηκε σε προκλήσεις, αλλά πλησίασε τον γκολκίπερ της Σεβίλλης και τον γρονθοκόπησε! 

Ο Ντιμίτροβιτς πάντως δεν... κατάλαβε και πολλά, έριξε τον οπαδό στο χορτάρι και τον κράτησε ακινητοποιημένο μέχρι να επέμβει η ασφάλεια του γηπέδου και η αστυνομία. Παίκτες τόσο της Σεβίλλης όσο και της Αϊντχόφεν έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής για να βεβαιωθούν πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο.