Ο Λεβαδειακός πέρασε με «τριάρα» από τη Μυτιλήνη και ξέφυγε από την ΑΕΛ

Πέρασε από τη Μυτιλήνη ο Λεβαδειακός

i

© Intime

Ο Λεβαδειακός πέρασε με «τριάρα» από τη Μυτιλήνη και ξέφυγε από την ΑΕΛ

Πάνος Κορομηλάς 17:04 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 10.02.2024

Ο Λεβαδειακός «άλωσε» τη Μυτιλήνη, επικρατώντας με 3-0 του Αιολικού και συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς από νωρίς. Ο Πολέτο άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Τσιριγώτης «χτύπησε» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βοιωτοί διαχειρίστηκαν το ματς χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και ο Μπαϊροβιτς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Λεβαδειακό, που επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Αιολικός συμπληρώνει οκτώ ματς χωρίς νίκη, παραμένει στη δέκατη θέση του βορείου ομίλου με 16 βαθμούς και χρειάζεται πόντους στη συνέχεια, ώστε να αισθάνεται πιο ασφαλής στη μάχη της σωτηρίας.

Η βαθμολογία της Super League 2: