Ο ακάθεκτος Λεβαδειακός «καθάρισε» τον Ηρακλή και παρέμεινε στην κορυφή

Λεβαδειακός - Ηρακλής

i

© Intime

Ο ακάθεκτος Λεβαδειακός «καθάρισε» τον Ηρακλή και παρέμεινε στην κορυφή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:39 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 04.02.2024

Ο Λεβαδειακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον Ηρακλή, πήρε τη νίκη (2-0) και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Ο ασταμάτητος Λεβαδειακός συνεχίζει ακάθεκτος!

Στο ματς κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα της Βοιωτίας μέτρησε την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα (2-0). 

Νίκας και Κουάδρα πέτυχαν τα μοναδικά γκολ της αναμέτρησης και οδήγησαν την ομάδα τους στο τρίποντο. 

Συγκεκριμένα, στο 22ο λεπτό ο Τσάπρας πάτησε περιοχή από τα δεξιά και έσπασε υπέροχα την μπάλα στον Νίκα, ο οποίος με όμορφο πλασέ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42΄ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Κουάδρα πάτησε στην περιοχή του Ηρακλή και με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον τερματοφύλακα του «Γηραιού» για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε (80′ Πολέτο), Νίκας (53′ Γκεζάλι), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (80′ Ντεντάκης), Λιάγκας, Κουάδρα (67′ Γκουστάβο Κόστα), Τσιριγώτης (67′ Μπαΐροβιτς).

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται σε παρόμοια φάση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 04.02.2024

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται σε παρόμοια φάση»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αναγνώρισε ομοιότητες στους δύο αιώνιους αντιπάλους λόγω της πρόσφατης αλλαγής προπονητή, ενώ ο Βίτορ Ούγκο εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ηρακλής (Aμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Αρόγιο (66′ Ισνάλντο), Γκμπενιόν, Σπυρίδης (66′ Γκερμούς), Σιούτας, Κουντουριώτης (66′ Τόρες), Τσαγκαλίδης (46′ Χειρίτραντας), Κωστόπουλος, Εμπό, Πατράλης (81′ Νεοφυτίδης).