Χωρίς φιλοξενούμενους το ντέρμπι Καλλιθέα - Ηλιούπολη
i

©intime

Χωρίς φιλοξενούμενους το ντέρμπι Καλλιθέα - Ηλιούπολη

Δημήτρης Χούπης 22:42 - 08.02.2024

Μέσω ενημέρωσης η Καλλιθέα έκανε γνωστό ότι το ντέρμπι με την Ηλιούπολη στο Ελ Πάσο θα γίνει μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων.

Η Καλλιθέα θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, κρατώντας το... μαξιλαράκι ασφαλείας από τη δεύτερη Ηλιούπολη, αφού έχουν πέντε βαθμού διαφορά και έξι από τα τρίτα Χανιά

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων λοιπόν θα γίνει μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων. Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε γνωστό ότι η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Ηλιούπολης απαγορεύεται και ο αγώνα θα γίνει μόνο με οπαδούς της Καλλιθέας

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον της Ηλιούπολης στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους της Athens Kallithea, μέσω Ticketmaster.gr και από το γραφείο στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και της Δ.Ε.Α.Β (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων αυτής.

Η διάθεση των εισιτηρίων από το γήπεδο θα γίνεται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

  • Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 09:00-17:00
  • Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, 09:00-17:00
  • Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, 12:00-ημίχρονο

Έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια όλων, και δεδομένης της εφαρμογής αυστηρών διατάξεων Νόμου, κρίνεται υποχρεωτική η επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο) και του ΑΜΚΑ κατόχου για την έκδοση μεμονωμένου ονομαστικού εισιτηρίου.

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, η Athens Kallithea συνιστά στους φιλάθλους της να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους κατά τις ημέρες προπώλησης, καθώς και την όσο δυνατόν νωρίτερη προσέλευσή τους στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων.

Η ΑΕΚ κόβει το γήπεδο σ’ όσους επιχειρήσουν να βάλουν μαζί τους δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:40 - 08.02.2024

Η ΑΕΚ κόβει το γήπεδο σ’ όσους επιχειρήσουν να βάλουν μαζί τους δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο

Αυστηρά μέτρα με την συνδρομή του συστήματος παρακολούθησης, προτίθεται να πάρει η ΑΕΚ, γι αυτούς που θα προσπαθήσουν να βάλουν μαζί τους στα τουρνικέ επιπλέον άτομο χωρίς εισιτήριο

Υπενθυμίζουμε ότι διατίθενται ακόμα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα έχουν ισχύ και κατά τις αναμετρήσεις στα Playoffs του Πρωταθλήματος Super League 2 2023/24.

Το γραφείο στο γήπεδο βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Καλλιθέα».