Ακόμα μία απώλεια βαθμών για την Τσέλσι - Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ
i

©Print Screen

Ακόμα μία απώλεια βαθμών για την Τσέλσι - Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:59 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 08.04.2023

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Τσέλσι έχασε βαθμούς, καθώς ηττήθηκε από την Γουλβς με 1-0, για την 30η αγωνιστική της Premier League. Σε αντίθεση με τους «μπλε» η Τότεναμ έκανε το καθήκον της κόντρα στη Μπράιτον και επικράτησε με 2-1.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Γουλβς εκτός έδρας με 1-0, για την 30η αγωνιστική της Premier League.  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 31'. Ο Ματέους Νούνιες μετά ένα τρομερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κέπα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Κάπως έτσι με αυτόν τρόπο διαμορφώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0. Στην επανάληψη εκεί που περίμεναν όλοι ότι οι «μπλε» θα πίεζαν για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους βάλει στη μάχη για να διεκδικήσουν την νίκη, τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Τσέλσι με 1-0. Πλέον η Γουλβς βρίσκεται στη 12η θέση με 30 βαθμούς, ενώ οι Λονδρέζοι είναι στην11η με 39. 

Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ, καθώς επικράτησε κόντρα στη Μπράιτον με 2-1, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 53 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 10' ο Σον άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό γκολ για τον ίδιο. Οι πανηγυρισμοί των «σπιρουνιών» κράτησαν για λίγο, διότι στο 34' ο Σόλι Μάρτς έκανε μία σέντρα από το κόρνερ, η οποία βρήκε μέσα στη περιοχή τον Λιούις Ντανκ και εκείνος ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι έδειξαν την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σκόραραν. Στο 79' ο Χόιμπιερ πέρασε την μπάλα στον Χάρι Κέιν και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 2-1.

Σε ένα άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα η Άστον Βίλα επικράτησε κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0. Ένα ισορροπημένο παιχνίδι έγινε και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 0-0. Στο 48' ο Τραορέ ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, με τον εξτρέμ από την Μπουρκίνα Φάσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γουότκινς με καταπληκτικό σουτ στο 90+5' 

Η Νιούκαστλ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ με 2-1, παραμένοντας στην 3η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 50 βαθμούς. Στο 45+1' ο Τόνεϊ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 54' ισοφάρισε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ τον Ράγια. Μετά από επτά λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Ισάκ

Η Μπόρμουνθ πήρε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Λέστερ με 1-0. Μετά από ένα τεράστιο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Μπίλινγκ το εκμεταλλεύτηκε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0. Πλέον η Μπόρμουνθ ανέβηκε στην 15η θέση του πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην 19η θέση με 25.

Η Γουέστ Χαμ πήρε ένα μεγάλης σημασίας «διπλό», επικρατώντας με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ. Στο 23' με αυτογκόλ του Χάρισον Ριντ βρήκε την μπάλα στην προσπάθεια του να κόψει και την έστειλε αντίθετα από την κίνηση του τερματοφύλακα στα δίχτυα. Ακόμα και αυτά τα γκολ μετράνε όμως. Τα «σφυριά» βρίσκονται στη 13η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Φούλαμ είναι στη 10η θέση με 39.