Σκόουλς για Κέιν: «Είναι χαρούμενος στην Τότεναμ, είναι ρισκό για την Γιουνάιτεντ να κινηθεί για αυτόν»

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Σκόουλς για Κέιν: «Είναι χαρούμενος στην Τότεναμ, είναι ρισκό για την Γιουνάιτεντ να κινηθεί για αυτόν»

Κώστας Τσιακλής 14:36 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 08.04.2023

Ο Πολ Σκόουλς, δήλωσε πως ο Χάρι Κέιν είναι ευτυχισμένος στην Τότεναμ και θεωρεί ρίσκο μια πιθανή κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του .

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, μίλησε στο BT Sport για τον Χάρι Κέιν και σχολίασε το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού της Τότεναμ.

Ο Σκόουλς θεωρεί ότι ο Κέιν είναι ευτυχισμένος στην Τότεναμ και προτρέπει τον Έρικ Τεν Χαχ να μην κινηθεί για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: «Νομίζω ότι τα γκολ είναι πρόβλημα, [η Γιουνάιτεντ είναι] πολύ πίσω από τη Σίτι και την Άρσεναλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όσον αφορά τους στόχους. Νομίζω ότι ο Χάρι είναι πολύ χαρούμενος εκεί που βρίσκεται. Αν επρόκειτο να μετακομίσει, θα ήταν στη Μάντσεστερ Σίτι πριν από μερικά χρόνια.

Θα ήταν φανταστικός, 25 γκολ εγγυημένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να κινηθεί στα 30 του. Είναι ρίσκο και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν βάλεις όλα σου τα αυγά σε αυτό το καλάθι του Χάρι Κέιν και ξαφνικά ο Ντάνιελ Λέβι σε μπερδέψει, θα καταλήξεις να μην πάρεις κανέναν. Αν τον πάρεις νωρίς, τέλεια, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ, εκεί που κάνει αυτό που κάνει».

Τόπος μαρτυρίου για την Άρσεναλ το «Άνφιλντ» - Τα 11 χρόνια... φαγούρας και το τρομακτικό 22-4 στα έξι τελευταία ματς
PREMIER LEAGUE

10:10 - 08.04.2023

Τόπος μαρτυρίου για την Άρσεναλ το «Άνφιλντ» - Τα 11 χρόνια... φαγούρας και το τρομακτικό 22-4 στα έξι τελευταία ματς

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ την Κυριακή (09/04) και θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος «σπάζοντας» την κατάρα του «Άνφιλντ».

Στη συνέχεια ο Σκόουλς αναφέρθηκε στις λύσεις που μπορεί να βρει ο Έρικ Τεν Χαχ μέσα από το ήδη υπάρχων ρόστερ. «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν γκολ, ξέρουμε πόσο καλά τα έχει πάει ο Μάρκους [Ράσφορντ] φέτος, ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει 20-25 γκολ αυτή τη σεζόν. Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να πλησιάσουν, ο [Τζέιντον] Σάντσο, ο Αντόνι, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Πρέπει να προσπαθήσετε να πετύχετε έως και 15 γκολ, εάν θέλετε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο πρωταθλήματος. Όταν έπαιζα, θα είχαμε τέσσερις επιθετικούς που προσπαθούσαν να πετύχουν 80 γκολ μεταξύ τους, αν ο Μάρκους το κάνει μόνος του και οι άλλοι δεν τον πλησιάζουν, είναι πολύ δύσκολο.

Αν ο Άντονι Μαρσιάλ μπορεί να παραμείνει σε φόρμα, κάτι που είναι πολύ μεγάλο εάν, έχει 20-25 γκολ επίσης αν παίξει μια πλήρη σεζόν. Πιστεύω ότι ο [Τεν Χαχ] θα πάει στη μεταγραφική αγορά, αλλά πρέπει επίσης να προσπαθήσει να πάρει περισσότερα από τους ακραίους παίκτες του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 42 τέρματα τη φετινή σεζόν στην Premier League και είναι η 7η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρκους Ράσφορντ έχει πετύχει τα 15 από αυτά, δηλαδή σχεδόν το 1/3 των τερμάτων. Από την άλλη ο Χάρι Κέιν είναι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 23 γκολ.