Γκουαρδιόλα: «Δεν απολύομαι, όχι επειδή έχω καλύτερο μαλλί αλλά γιατί κερδίζουμε πολλά παιχνίδια»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Δεν απολύομαι, όχι επειδή έχω καλύτερο μαλλί αλλά γιατί κερδίζουμε πολλά παιχνίδια»

Κώστας Τσιακλής 17:53 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 07.04.2023

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σχολίασε τις απολύσεις που γίνονται φέτος στην Premier League και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, με αφορμή τις συνεχόμενες απολύσεις στην Premier League αποκάλυψε το μυστικό που τον κάνει να μην αποδεσμεύεται από τους συλλόγους στους οποίους εργάζεται. Μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός απάντησε στη σχετική ερώτηση με έντονη αίσθηση χιούμορ αφού ανέφερε πως σίγουρα ο λόγος δεν είναι επειδή έχει περισσότερα μαλλιά.

Συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα ανέφερε τα εξής: «Θα σου πω ένα μυστικό. Κερδίζουμε παιχνίδια. Αν δεν τα κερδίζαμε θα απολυόμουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι μαλλί μου είναι καλύτερο από των άλλων. Δεν απολύομαι επειδή κερδίζουμε πολλά παιχνίδια. Παλιότερα, σε αυτή τη χώρα, παραδοσιακά οι σύλλογοι κρατούσαν τους προπονητές. Σήμερα η πίεση είναι μεγαλύτερη επειδή οι επενδύσεις είναι πολύ μεγαλύτερες».

Σε απολογία η Λίβερπουλ, την γλίτωσε ο Γκουαρδιόλα για το ξέσπασμα στον Τσιμίκα (vids)
PREMIER LEAGUE

09:27 - 07.04.2023

Σε απολογία η Λίβερπουλ, την γλίτωσε ο Γκουαρδιόλα για το ξέσπασμα στον Τσιμίκα (vids)

Η FA κάλεσε σε απολογία την Λίβερπουλ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα την γλίτωσε για το ξέσπασμά του στον Κώστα Τσιμίκα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο αριθμός των απολύσεων στην Premier League τη φετινή σεζόν ανέβηκε ακόμα περισσότερο αφού Μπρένταν Ρότζερς και Γκρέιαμ Πότερ αποχώρησαν από Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα. Ο συγκεκριμένος αριθμός έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των δέκα απολύσεων σε μια χρονιά, που είχαν καταγραφεί τις περιόδους 2008-2009, 2013-2014, 2017-2018 και 2021-2022..

Μέχρι στιγμής τη φετινή περίοδο έχουν απολυθεί κατά σειρά οι: Σκοτ Πάρκερ (Μπόρνμουθ), Τόμας Τούχελ (Τσέλσι), Μπρούνο Λάζε (Γούλβς), Στίβεν Τζέραρντ (Άστον Βίλα), Ραλφ Χάσενχιτλ (Σαουθάμπτον), Φράνκ Λάμπαρντ (Έβερτον), Τζέσι Μαρτς (Λιντς), Νέιθαν Τζόουνς (Σαουθάμπτον), Πατρίκ Βιεϊρά (Κρίσταλ Πάλας), Αντόνιο Κόντε (Τότεναμ), Μπρένταν Ρότζερς (Λέστερ) και Γκρέιαμ Πότερ (Τσέλσι).