Η Άρσεναλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αρτέτα λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης - Όνομα έκπληξη στη λίστα!

Μικέλ Αρτέτα

i

Ο Μικέλ Αρτέτα / © Intime

Η Άρσεναλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αρτέτα λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης - Όνομα έκπληξη στη λίστα!

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή φέρεται να βρίσκεται η Άρσεναλ, καθώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να βρεθεί στην πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από την επόμενη σεζόν. Όνομα έκπληξη στη λίστα των «κανονιέρηδων»...

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Αγγλία! Σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Μικέλ Αρτέτα φέρεται να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων για να πάρει τη θέση του Ιταλού τεχνικού. Και αυτό έχει κάνει τη διοίκηση της Άρσεναλ να είναι σε επιφυλακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Mirror», οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» έχουν μπει στη διαδικασία να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μικέλ Αρτέτα. Και μάλιστα υπάρχει ήδη ένα όνομα, το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μπράιτον και διανύει μια εξαιρετική σεζόν, με τους «γλάρους» να βρίσκονται στην 6η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και να είναι στο κόλπο μέχρι και για την έξοδο στο Champions League.

Επιπλέον, ο 43χρονος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο των Φότζια, Παλέρμο, Μπενεβέντο, Σασουόλο, ενώ έχει πάρει και γεύση από Champions League, καθώς ήταν προπονητής της Σαχτάρ τη σεζόν 2021/22, όπου η ουκρανική ομάδα συμμετείχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.