Ενοχλημένος με  δημοσιογράφο ο Κλοπ: «Χάσιμο χρόνου είναι αυτή η ερώτηση»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Ενοχλημένος με δημοσιογράφο ο Κλοπ: «Χάσιμο χρόνου είναι αυτή η ερώτηση»

Sportal newsroom 14:12 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 07.04.2023

Φανερά ενοχλημένος φάνηκε ο Γιούργκεν Κλοπ με μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου, που αφορά τις αλλαγές που έκανε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εκνευρισμένος με ερώτηση δημοσιογράφου φάνηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για τον αγώνα με την Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής (9/4, 18:30) ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έκανε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκείνη τη στιγμή ο 55χρονος έδειξε τη δυσαρέσκειά του, χαρακτηρίζοντας την ερώτηση «χάσιμο χρόνου». 

«Είχαμε ένα παιχνίδι με τη Σίτι, το οποίο επηρεάζει σωματικά και από πλευράς απόδοσης. Είναι και τα δύο. Πώς μπορείτε να περιμένετε να σας δώσω μια απάντηση και να πω "δύο φορές έκανα αλλαγές εξαιτίας αυτού και τέσσερις φορές εξαιτίας του άλλου. Αυτή η ερώτηση είναι πραγματικό χάσιμο χρόνου», ανέφερε αρχικά.

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο
PREMIER LEAGUE

10:44 - 05.04.2023

Η Τσέλσι καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της για την τραγωδία του Χίλσμπορο

Η Τσέλσι καταδίκασε τα ακατάλληλα συνθήματα που ακούστηκαν στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» για την τραγωδία του Χίλσμπορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της στην Premier League, εναντίον της Λίβερπουλ.

Ενώ πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος σε ερώτηση σχετικά με το αν αυτή η εβδομάδα θα «καθορίσει» την σεζόν της ομάδας του: «Καταλαβαίνω ότι από τη δική σας οπτική γωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεις νέες ερωτήσεις κάθε εβδομάδα, αλλά πιστέψτε με είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις νέες απαντήσεις».

Οι «κόκκινοι» είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για την είσοδό τους στην τετράδα. Βρίσκονται στην όγδοη θέση με 43 βαθμούς, δέκα πίσω από την τέταρτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος νωρίτερα, θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος την τέταρτη θέση, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα με την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Λίβερπουλ θέλει οπωσδήποτε νίκη απέναντι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, για να παραμείνει ζωντανή. Προφανώς και οι «κανονιέρηδες» μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς θέλουν να υπερασπιστούν την πρώτη θέση που βρίσκονται και να μην αφήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει όνειρα για κατάκτηση.