Απολύθηκε από την Αλ Ιτιχάντ ο Νούνο Εσπιρίτο μετά από άγριο καβγά με τον Μπενζεμά

Καρίμ Μπενζεμά & Νούνο Εσπιρίτο

Απολύθηκε από την Αλ Ιτιχάντ ο Νούνο Εσπιρίτο μετά από άγριο καβγά με τον Μπενζεμά

Κώστας Τόπας 08:53 - 08.11.2023

Ο τεχνικός της Αλ Ιτιχάντ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο απολύθηκε μετά από μια ανεπιτυχή πορεία αποτελεσμάτων που κορυφώθηκε σε μια σύγκρουση στα αποδυτήρια με τον αρχηγό της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά.

Οι πρωταθλητές της Σαουδικής Pro League είναι αυτή τη στιγμή χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η άσχημη φόρμα τους συνεχίστηκε με την ήττα με 2-0 από την ιρακινή ομάδα Αλ Κούα Αλ Τζαουίγια στο AFC Champions League τη Δευτέρα (06/11). Αυτό, σύμφωνα με τη «Revelo», πυροδότησε μια άγρια ​​λεκτική κόντρα μεταξύ αρχηγού και προπονητή, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο φέρεται να αντάλλαξαν σκληρά λόγια για αρκετά λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αναταραχής και της συνεχιζόμενης κακής φόρμας, η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την Τρίτη (07/11) ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον Πορτογάλο προπονητή. Ο Νούνο Εσπιρίτο αποχώρησε έχοντας μόλις δύο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις και παρά τις σημαντικές επενδύσεις σε παίκτες το καλοκαίρι.

Το κλειδί για αυτή την απόφαση, αναφέρει η Relevo , ήταν ότι η σχέση του Νούνο με τον Μπενζεμά φέρεται να έφτασε σε «ένα σημείο χωρίς επιστροφή», με τις απαιτήσεις του αστέρα της Αλ Ιτιχάντ έχουν σαφώς προτεραιότητα έναντι του πρώην προπονητή της Τότεναμ και της Γουλβς. Τώρα χωρίς τεχνικό, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε να αναζητήσει να φέρει έναν Γάλλο προπονητή για να κατευνάσει τον νικητή της Χρυσής Μπάλας του 2022.