Αλ Κελαϊφί: «Κάθε ομάδα θα ήθελε να αποκτήσει τον Ράσφορντ»
i

Ο Ράσφορντ / © Twitter

Αλ Κελαϊφί: «Κάθε ομάδα θα ήθελε να αποκτήσει τον Ράσφορντ»

Sportal newsroom 19:40 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 08.12.2022

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Ράσφορντ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει στο τέλος του το ερχόμενο καλοκαίρι και το όνομα του Άγγλου επιθετικού έχει ακουστεί για αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ιδιοκτήτη της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, να μην το επιβεβαιώνει αυτό, αλλά και να μην το διαψεύδει.

«Ο Ράσφορντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Κάθε ομάδα θα ήθελε να τον πάρει, πόσο μάλλον ως ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί του, αλλά η στιγμή δεν ήταν η σωστή και δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναμιλήσουμε για το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων.

Στη συνέχεια μιλώντας στο «Sky Sports» είπε: «Δεν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή μαζί του ακόμα, ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανούαριο βλέπουμε, αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να του μιλήσουμε».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έρχεται από ένα πολύ δυνατό για εκείνον εξάμηνο. Έχει κάνει πολλά και εκτός γηπέδου και είναι ένα απίστευτο ταλέντο που θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Τον απολαμβάνω με τη φανέλα της Αγγλίας στο Μουντιάλ».