Αλ Νασρ: Εκτός από τον Ρονάλντο θέλει και τον Καντέ (pic)
i

Ελ Καντουρί και Καντέ/ ©Intime

Αλ Νασρ: Εκτός από τον Ρονάλντο θέλει και τον Καντέ (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:49 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 25.12.2022

Η Αλ Νασρ πέρα από την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κάνει δικό της και τον Ενγκολό Καντέ.

Η Αλ Νασρ έχει βάλει σκοπό να τρελάνει κόσμο. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ κοντά στο να εντάξει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με «χρυσό συμβόλαιο» και τάζοντας του λαγούς και πετραχήλια. 

Οι Άραβες ωστόσο δεν θέλουν να μείνουν μόνο στην προσθήκη του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλ Νασρ επιθυμεί να κάνει δικό της και τον Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε δύο μόνο αγώνες με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν λόγω της επέμβασης που έκανε τον Οκτώβριο στον οπίσθιο μηριαίο. 

Το χειρουργείο αυτό δεν επέτρεψε στον Καντέ να δώσει το παρόν με την Εθνική Γαλλίας στα γήπεδα του Κατάρ. Υπολογίζεται ότι ο 31χρονος μέσος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Φεβρουάριο. 

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με την αγγλική ομάδα λήγει τον Ιούνιο και ο ίδιος, όπως υποστηρίζουν μέσα του εξωτερικού είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία ενόψει της νέας σεζόν. 

Η Αλ Νασρ πάντως δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ, αφού και η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Γάλλο μέσο.