O Καντέ πιέζει την Μπαρτσελόνα να του προσφέρει συμβόλαιο
i

Καντέ / © Intime

O Καντέ πιέζει την Μπαρτσελόνα να του προσφέρει συμβόλαιο

18:02 - 20.12.2022

Ο Ενκολό Καντέ φαίνεται να πιέζει την Μπαρτσελόνα να του προσφέρει ένα προσύμφωνο, προκειμένου να έχει μία κάλυψη όσον αφορά το μέλλον του.

Ενκολό Καντέ και Μπαρτσελόνα φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεχίσουν από κοινού την συνεργασία τους, ωστόσο μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές ο παίκτης δεν ηρεμεί.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, που ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι πιέζει για ένα προσύμφωνο, προκειμένου ο ίδιος να είναι καλυμμένος για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν αυτό δεν συμβεί σύντομα, τότε ο Γάλλος θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, η οποία επίσης θέλει να τον κάνει δικό της.

Ο Καντέ μπορεί να αποτελούσε μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της αγγλικής ομάδας, ωστόσο ένας τραυματισμός στον οπίσθιο μηριαίο τον άφησε εκτός δράσης. Κάπως έτσι, ο μέσος των «Μπλέ» έχασε τη θέση βασικού στην ενδεκάδα και μπήκε στη λίστα των «φευγάτων». 

Πάντως, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις «ναυαγήσουν», οι «Μπλαουγκράνα» δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας ήδη βρει την εναλλακτική τους λύση. Αυτή μοιάζει να είναι ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μαρτίν Ζουμπιμεντί, ο οποίος μοιάζει ως ένας ιδανικός αντικαταστάτης του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος φημολογείται πως ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ.