«Κυνηγάει» τον Γιουράνοβιτς η Μπαρτσελόνα
i

Γιόσιπ Γιουράνοβιτς/©Intime

«Κυνηγάει» τον Γιουράνοβιτς η Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 12:06 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 13.01.2023

Ο αμυντικός της Σέλτικ, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στραμμένα προς της Σκωτία έχει τα μεταγραφικά… ραντάρ της η Μπαρτσελόνα, μιας και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού της Σέλτικ, Γιόσιπ Γιούρανοβιτς. Οπως υποστηρίζει το «Skysports», ο διεθνής Κροάτης είναι ο νούμερο ένας στόχος των «μπλαουγκράνα» για να ενισχύσουν το δεξί άκρο της άμυνάς τους.

Η ομάδα του Τσάβι δεν είναι η μόνη που ασχολείται με την περίπτωση του 27χρονου μπακ, μιας και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δυο σύλλογοι της Premier League και η Ατλέτικο τον έχουν επίσης στη μεταγραφική λίστα τους.

Είναι λογικό ο Γιουράνοβιτς να έχει προσελκύσει τα βλέμματα, μετά την εξαιρετική παρουσία που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση με την Κροατία.

Από την πλευρά της, η Σέλτικ εννοείται πως θέλει να τον κρατήσει στη Γλασκώβη, εξ ου και υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για πιθανή επέκταση της συνεργασίας τους πριν το Μουντιάλ, ωστόσο δεν επήλθε συμφωνία. Πλέον, ο Γιουράνοβιτς μοιάζει… ενισχυμένος από την παρουσία του στο Μουντιάλ και παρότι έχει ακόμα 3,5 χρόνια συμβόλαιο δύσκολα θα συνεχίσει στους «Κέλτες».