Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Olympiacos FC Twitter

Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Κώστας Τσιακλής 21:32 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 03.08.2023

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να προκριθεί στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας με οψιόν αγοράς 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο 21χρόνος μέσος στις δηλώσεις που έκανε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες παρουσιάστηκε έτοιμος να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Έλληνας διεθνής δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για όλη την υποδοχή. Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να το ευχαριστηθώ όπως κάνω πάντα».

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους και να είμαι στην Εθνική ομάδα».

«Οι συμπαίκτες μου γνωρίζω πως έχουν κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εγώ ήρθα τώρα. Ήρθα να ενσωματωθώ άμεσα με την ομάδα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη».

«Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να δείξω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μου και με την καθημερινότητά μου».