Ο Κούγιας απέκτησε στην Κόρινθο τον ποδοσφαιρικό του πόθο: «Τον ήθελα και στη Super League» (vid)

Αλέξης Κούγιας

i

Αλέξης Κούγιας/©Intime

Ο Κούγιας απέκτησε στην Κόρινθο τον ποδοσφαιρικό του πόθο: «Τον ήθελα και στη Super League» (vid)

Sportal newsroom 12:58 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 09.08.2023

Τον Όμηρο Συρεγγέλα απέκτησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, με τον 26χρόνο επιθετικό να αποτελεί καιρό τώρα στόχο του Αλέξη Κούγια, ισχυρού άνδρα της ομάδας της Κορίνθου.

Ο Συρεγγέλας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναρκαδικό, το Αιγάλεω, τη Σαντορίνη, τον Παναργειακό και τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή Λάρισας από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

Ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσίαση του παίκτη δήλωσε: «Θέλω να σας πω ότι, χωρίς να υποβαθμίσω τους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουμε μεταγράψει στην ιστορική ομάδα μας, πως ο Όμηρος ήταν πόθος μου ποδοσφαιρικός ακόμα και όταν είχα ομάδες που αγωνίζονταν στην πρώτη εθνική. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί εκτός του ότι αποκτήσαμε έναν κορυφαίο, όχι μόνο για την κατηγορία, αλλά και για τις άλλες κατηγορίες ποδοσφαιριστή στη θέση του σέντερ φορ, αποκτήσαμε έναν ακόμα Κορίνθιο. Οι Κορίνθιοι πλέον στην ομάδα είναι δεκαεπτά. Ομάδα είτε στη Γ' Εθνική, είτε στη Super League 2, είτε στην Super League που να έχει δεκαεπτά ντόπιους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει. Είναι η μεγάλη επιτυχία μας και αυτή είναι και η βάση μας.

Είμαι βέβαιος πως πλέον ο Νομός Κορινθίας, από το Δερβένι που είναι ο Μερκούρης μέχρι το Σοφικό που είναι ο Πέτρου και μέχρι το ακραι'οτερο χωριό του νομού μας θα είναι κοντά μας πλέον. Ο Όμηρος εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και εξαιρετικό παιδί και χαίρομαι ιδαίτερα που είναι κοντά μας και θα είναι κοντά μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος αλλά και για πάντα. Γιατί εμείς θέλουμε τα παιδιά που είναι από την Κορινθία να μην φεύγουν από το σπίτι τους. Να μένουν στο σπίτι τους, να τρώνε με τους γονείς τους φαγητό και το απόγευμα να είναι κοντά μας. Την Κυριακή πάλι να γεμίσουμε το γηπεδο με όλους του συντοπίτες μας.

Ο Όμηρος είναι εγγύηση για την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που τον παρουσιάζω σήμερα. Έκανα ταξίδι από τη Σάμο, που εχθές είχα μια υπόθεση για να είμαι παρών σήμερα εδώ και ειλικρινά σας λέω ότι το χαίρομαι, το ευχαριστιέμαι από την καρδιά μου.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει αλλά ο Όμηρος είναι επαγγελματίας, έχει κάνει ατομικές προπονήσεις, σήμερα έρχεται και ο Λούκας Γκαρσία, γιατί είναι οικογενειάρχης και έρεπε να του βρούμε ένα σπίτι ώστε να εγκατασταθεί αμέσως. Θέλω να πιστεύω πως είμαστε από τις λίγες ομάδες που στην προετοιμασία που ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου, λες και είμαστε επαγγελματική ομάδα που συμμετέχει στη Super League 2 ή στη Super League έχουμε 27 ποδοσφαιριστές. Με τον Όμηρο σήμερα 28. Και θέλω να πω ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο. Οι προπονητές μας είναι καταπληκτικοί. Η παρουσία και του Τάσου του Γιαμπουράνη και του Δημήτρη του Γκρούτση καθημερινά είναι πραγματικά εγγύηση. Πραγματικά χαίρομαι γιατί πολύ γρήγορα, σε λιγότερο από ένα χρόνο, λειτουργούμε υποδειγματικ

Να γνωρίζετε ότι αυτή η μεταγραφή ίσως δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε μια συγγενική σχέση του Όμηρου με έναν επιφανή Κορίνθιο, τον Δημήτρη τον Παπακωνσταντίνου και επίσης έγινε πάρα πολύ σοβαρή δουλειά παρασκηνιακή από τον Γιώργο τον Πιέτρη. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Και θέλω να πω ακόμα το εξής

Υπάρχει ένας άνθρωπος που μας έχει δώσει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένας παλιός διαιτητής από το Άργος, ο Σταύρος ο Κρεμαστιώτης, ο οποίος πραγματικά είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχομε μια προσωπική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Αλλά και επαγγελματική γιατί αγωνιζόταν κάπου που εγώ συνεχώς υπάρχω. Το σημαντικό είναι πλέον πως και σημαντικοί μάνατζερς και σημαντικοί ποδοσφαιριστές μας χτυπάνε την πόρτα οι ίδιοι».

Αξιωματούχος της κροατικής Αστυνομίας: «Είχαμε ενημερώσει από τις 4/8 τις ελληνικές Αρχές για τους χούλιγκαν»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:59 - 09.08.2023

Αξιωματούχος της κροατικής Αστυνομίας: «Είχαμε ενημερώσει από τις 4/8 τις ελληνικές Αρχές για τους χούλιγκαν»

Όπως ανέφερε ένας αξιωματούχος της κροατικής Αστυνομίας, είχαν ενημερώσει την ΕΛ. ΑΣ από τις 4 Αυγούστου για τον ερχομό των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι δηλώσεις του Όμηρου Συρεγγέλα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνεργαστήκαμε με τον κύριο Κούγια μετά από τόσο χρόνια που το παλεύαμε. Υγέια να έχουν όλα τα παιδία. Πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Πιστεύω πως αυτό θα μπορέσουμε να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Και νομίζω πως θα έχουμε όλες τις επιτυχίες που θέλουμε στο τέλος της χρονιάς».

Tags: