Oι ομάδες της Super League καταδίκασαν τη δολοφονία του Μιχάλη
i

© Intime

Oι ομάδες της Super League καταδίκασαν τη δολοφονία του Μιχάλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:24 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 08.08.2023

Οι ομάδες της Super League έσπευσαν να καταδικάσουν την ενέργεια των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία κόστισε τη ζωή στον 29χρονο, Μιχάλη Κατσουρή.

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από ένα ακόμα περιστατικό ωμής οπαδικής βίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο 29χρονος, Μιχάλης Κατσουρής, να χάσει τη ζωή του, από τη δολοφονική επίθεση των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σύσσωμες οι ομάδες της Super League έσπευσαν να καταδικάσουν αυτή την ενέργεια, η οποία ουδεμία θέση έχει στον αθλητισμό. 

Ατρόμητος: «Κανένας λόγος για άλλα ευχολόγια»

«Κανένας λόγος για άλλα ευχολόγια... Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και κουράγιο στους ανθρώπους που θρηνούν για την απώλειά του...», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Ατρόμητος.

Παναιτωλικός: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη»

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη που έπεσε θύμα οπαδικής βίας στην Νέα Φιλαδέλφεια!», έγραψε στην ανάρτηση του ο Παναιτωλικός.

Λαμία: «Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις»

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις, η απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου μας έχει συγκλονίσει! Μιχάλη καλό ταξίδι!», τόνισε η Λαμία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΟΦΗ: «Πάντα θα υπάρχει ένα γιατί»

«Μπροστά στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής, κάθε λέξη χάνει την αξία της. Πάντα όμως θα υπάρχει ένα "γιατί;" Συλλυπητήρια...», υποστήριξε ο ΟΦΗ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Κηφισιά: «Ως εδώ»

«Η ΠΑΕ Κηφισιά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Ευχή όλων να μην επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον. Στο χέρι όλων μας είναι. Ως εδώ!», έγραψε σε ανάρτηση της η Κηφισιά.

Αστέρας Τρίπολης: «Καλό ταξίδι Μιχάλη»

«Δεν υπάρχουν λόγια.. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες… Καλό ταξίδι Μιχάλη! Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο στην οικογένεια!», αναφερόταν στο ποστ του Αστέρα Τρίπολης.

Πανσερραϊκός: «Μία ακόμη μαύρη σελίδα του ποδοσφαίρου»

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκφράζει τη θλίψη της και την συμπαράσταση της για την τραγική απώλεια του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη, το όνομα του οποίου γράφτηκε σε ακόμη μία μαύρη σελίδα του ποδοσφαίρου! Συλλυπητήρια...», τόνισε ο Πανσερραϊκός σε ανάρτηση του.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Η αγάπη μας για το γήπεδο είναι μέρος της αγάπης για την ίδια την ζωή»

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου Μιχάλη, φιλάθλου της ομάδας της ΑΕΚ, για τον αδόκητο χαμό του. Για εμάς η αγάπη μας για το γήπεδο είναι μέρος της αγάπης για την ίδια την ζωή και θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχουν θύματα μόνο και μόνο γιατί κάποιος υποστηρίζει διαφορετική ομάδα από τον άλλον. Ίσως ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να κάνουμε εκείνες τις ενέργειες που θα σταματήσουν τέτοια φαινόμενα που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, αυτό που όλοι αγαπάμε», υποστήριξε ο ΠΑΣ Γιάννινα